Disney+, dé streamingdienst van het gekende Disney, is ondertussen al een hele tijd op de markt en met succes. Want onmiddellijk na de lancering in de herfst van 2019 bleek het meteen een gigantisch succes te zijn. Na landen als Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland is het platform ook eindelijk beschikbaar gesteld in België.

Philips Ambilight Android tv Disney+Beschik jij bovendien toevallig ook nog is over een Philips Android Ambilight tv? Goed nieuws dan want vanaf nu is het mogelijk om gebruik te maken van deze streamingdienst op jouw beeldscherm. Dankzij de Disney+ app geniet je nog sneller en makkelijker van je favoriete Disney klassiekers!

Nu is Disney+ dus nog dichter binnen handbereik op je Philips Android tv. Om de app te installeren ga je best eens een kijkje nemen op de Smart TV homepage, daar zal je bij tv’s uit 2020, de Disney+ app onmiddellijk zien tussen staan. Voor iets ‘oudere’ modellen ga je best eens een kijkje nemen in de Google Play™ app store.

“Dankzij de unieke Ambilight technologie van Philips TV vergeet je voor even alles om je heen en ga je helemaal op in de Disney klassiekers. En dat is zeker in deze tijden een fijne afwisseling!”

De Philips TV Ambilight toestelen nemen je mee op een nieuwe ontdekkingstocht door je favoriete klassiekers, aldus Disney+. Meesluipen door de savanna in The Lion King? Of dansen met Alice in je eigen Ambilight Wonderland? Ze beloven al je favoriete Disney karakters tot leven te brengen in jouw huiskamer.

Combineer dat dan nog eens met de extra beeldformaten, die Philips TV afgelopen jaar heeft toegevoegd, waaronder Dolby Vision™ en Dolby Atmos™ en je wordt volledig ondergedompeld in een totaalervaring waarbij beeld en geluid mooi hand in hand gaan met elkaar.

Hou jij dus van de allernieuwste releases en tijdloze klassiekers van bijvoorbeeld Disney, Pixar, Marvell, Star Wars of National Geographic? Dan is de streamingdienst Disney+ misschien wel een goede optie voor jou.

Voor alle informatie, surf gerust eens naar de website van TP Vision. En nu, genieten maar!