AudioPerfect heeft recent de luidsprekers van Guru opgenomen in hun productgamma. Hoewel het merk maar een paar modellen in het assortiment heeft, worden ze omschreven met een term als ‘verbluffend’. Klinkt als muziek in de oren. Wil jij ervaren ‘hoe verbluffend’ dat klinkt? Dan heeft AudioPerfect een boeiende demonamiddag gepland op zondag 26 maart 2023 van 14u tot 18u. Als je alleen al de titel leest, namelijk ‘De audiogoeroe spreekt je toe’, dan krijg je wellicht ook zin om ook ‘af te zakken’ naar Oostkamp.

Peter van AudioPerfect laat alvast weten dat de soundstage zeer groots is voor zo’n kleine luidsprekers. Het geluid is naar eigen zeggen heel coherent over het volledige frequentiegebied. Zowel het hoog als het middengebied zijn, recht uit de doos, meteen raak.

“Het laag moet wat inspelen maar na 2 weken krijg je een machtig, mooi diep laag voorgeschoteld. Zonder dat het overheerst.”

Behoorlijk straf voor een luidspreker van minder dan een meter hoog om voor 4.400 euro zo’n beeld neer te zetten en zelfs tot 26 Hz diep te ‘duiken’. Aldus Peter. AudioPerfect heeft de vloerstaanders (model ’28’) in demo.

Lees ook


AudioPerfect demoDe voorjaardemo’s bij AudioPerfect met onder andere het nieuwe luidsprekermerk Guru

 


 

Guru zet zich in om kleine, gemakkelijk te plaatsen luidsprekers aan te bieden die klinken als grote speakers in de wereld van hifi. Dankzij hun eigen technieken en uitstekende fasecoherentie, kunnen de Guru-luidsprekers ongelooflijke bassen reproduceren en toch een neutrale klank behouden. Van de allerlaagste bassen tot de hoogste noten.

AudioPerfect GuruDe exemplaren zijn ontworpen om met de kamer te ‘werken’. Ze maken ‘slim gebruik’ van de ‘room boundaries’ waardoor ze een hoge gevoeligheid/bassen-uitbreiding-combinatie bereiken. Alle Guru-luidsprekers hebben een zeer lage ‘phase distortion’ en zijn daardoor in staat om de opname zeer nauwkeurig te reproduceren. Er wordt niet gesproken over een ‘sweet spot’ maar wel van een ‘sweet field’. Als geluidsbron verdwijnen ze figuurlijk uit de (luister)ruimte. Een ongelooflijk natuurlijke geluidsweergave staat centraal.

Ben je nieuwsgierig naar de geluidsweergave die deze elegante én huiskamervriendelijke Guru 28 luidsprekers neerzetten? Schrijf je dan zeker in voor de geplande demo op zondag 26 maart 2023. Kan je helaas niet aanwezig zijn op de demonamiddag? Neem dan gerust contact op met Peter van AudioPerfect.

Verkooppunten van het merk guru