OnePlus is op de audiomarkt gekomen met de EarBuds Pro. Deze oortjes beschikken over hun geheel eigen ‘smart adaptive noise cancellation’. Daarnaast kan je genieten van topkwaliteit audio door de ondersteuning van Dolby Atmos, ze beschikken over Bluetooth 5.2 en een low-latencymodus. Benieuwd naar wat ze nog meer in petto hebben?

Laten we het meteen hebben over die geheel eigen ‘smart adaptive noise cancellation’ van OnePlus. Het bedrijf noemt dit zo omdat de drie microfoons de omgeving als het ware beluisteren. Daardoor kunnen er telkens aanpassingen gebeuren met betrekking tot de ruisonderdrukking. Zodanig dat jij geen last hebt van het omgevingsgeluid.

“Enjoy crystal clear conversations and a personalized music listening experience.”

Als volgende, niet te missen, eigenschap: het geluid dan. Dankzij Dolby Atmos ervaar je kristalheldere audio. Je wordt hierbij, bij wijze van spreken, in het midden van de sensatie geplaatst. Daarnaast heb je dankzij de low-latencymodus het gevoel dat je op de eerste rij zit bij een concert. Klaar voor die unieke audiobeleving?

Bang dat de batterij snel leeg zal gaan? Dat is nergens voor nodig. Elk afzonderlijk oortje kan maar liefst vijf uur meegaan indien de noise cancellation ingeschakeld is. Heb je dit niet nodig? Dan heb je zeven uur plezier van je EarBuds Pro. Wanneer je dan nog eens de capaciteit van de case meerekent, kom je op een mooi totaal van 38 uur. Heerlijk toch?

Opladen gaat zeer snel. Zo heb je dankzij de Warp Charge van OnePlus na tien minuten snelladen, voldoende voor tien uur luisterplezier. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor draadloos opladen en hebben ze een IP55-rating zodat je je geen zorgen moet maken voor zweet of een beetje water.

Verkrijgbaar zijn de OnePlus EarBuds Pro vanaf 18 augustus. Weliswaar een ‘pre-book’. Je kan dan kiezen uit een zwarte of witte uitvoering en ze kosten je 149 euro. Al interesse gekregen? De website van OnePlus vertelt je er meer over.