Clearaudio komt op de proppen met een spiksplinternieuwe 24 Volt voeding. Ook wel beter gekend als de Professional Power 24V. Een gelijkstroomvoeding gebaseerd op een transformator. Dit model biedt naar eigen zeggen een verbeterde filtering en voldoende ‘capaciteit’ voor de draaitafels van hun eigen Ovation en Innovation portfolio.

Kort door de bocht levert de Professional Power 24V een ‘schone’ spanning zodanig dat de apparatuur, die jouw muziek weergaloos afspeelt, voorzien wordt van een constante stroom. Dat zou moeten zorgen voor een een heldere en natuurlijke geluidservaring. Het resultaat? Nog meer luisterplezier. Heerlijk toch?

De Professional Power 24V voeding is speciaal ontwikkeld om de kloof tussen de standaard voeding en de SMART POWER 24V te dichten. Dit exemplaar heeft professionele elektrische componenten en een transformator aan boord die er mee voor zorgen dat er geen mechanische resonanties worden overgedragen. Nieuwsgierig naar het fraaie plaatje?

Deze voeding kan gebruikt worden op een net van 110 of 240 Volt. Respectievelijk bij 60 en 50 Hz. In elk geval wordt een uitgangsspanning gegeneerd van 24 Volt bij een maximale stroomsterkte van 1,4 Ampère. Het heeft een gewicht van iets meer dan 1 kg en is 92 × 145 × 94 mm groot.

Zoals eerder al gezegd is dit model specifiek ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met de draaitafels van Clearaudio’s Ovation of Innovation Series. Het gegeneerde vermogen is afhankelijk van het aantal toeren per minuut:

  • 33,3 omwentelingen per minuut > 3,0 Watt
  • 45 omwentelingen per minuut > 3,1 Watt
  • 78 omwentelingen per minuut > 3,3 Watt

Benieuwd naar wat de Professional Power 24 nog te bieden je heeft? Je ontdekt het allemaal hier.

Verkooppunten van het merk clearaudio