Teufel stelt voor: de MUSICSTATION. Een compacte stereosysteem dat tal van mogelijkheden aan boord heeft gaande van van streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Spotify en Amazon tot zelfs cd’s, FM-, DAB+ en internetradio. Muziekgenot gegarandeerd met deze gloednieuwe MUSICSTATION via alle mogelijke kanalen, aldus Teufel.

Teufel MUSICSTAIONHet stereosysteem is voorzien van zes speakers en heeft een vermogen van 100 Watt dat iedere muziekliefhebber kan laten genieten van zijn favoriete muziek in topkwaliteit, zelfs in grote ruimtes. De MUSICSTATION is uiterst compact ontworpen en past op die manier in iedere ruimte. Bedienen met knoppen op het apparaat, de gratis app of met de afstandsbediening? Jij beslist!

Net zoals je zelf bepaalt hoe je het apparaat bedient, heb je ook de keuze uit een breed scala van mogelijkheden wat betreft de muziekkeuze. Wil jij dus graag…

  • cd’s, radio en streaming muziek in hifi-kwaliteit afspelen?
  • in de mogelijkheid zijn om radiozenders, tracks en playlists als favorieten op te slaan en met een simpele druk op de knop te laten afspelen?
  • muziek streamen via Amazon Music en Spotify Connect, DAB+, FM of internetradio?
  • in de mogelijkheid gesteld worden om elke type audiocontent (Apple Music, Youtube enzovoort) af te spelen via bluetooth 5.0 met AAC en aptX vanaf een smartphone, tablet of pc/Mac?
  • een cd-speler met ondersteuning voor cd’s, schijven met MP3-bestanden, cd-r’s en cd-rw’s?
  • een USB-ingang voor het afspelen van audiobestanden met indelingen zoals MP3, WAV, WMA, AAC en FLAC?
  • een AUX-ingang in combinatie met een aansluiting voor een koptelefoon en antenne?

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, hebben we je warm gemaakt om meer te gaan ontdekken over dit leuke en compacte stereo systeem van Teufel? Dan kan je het best eens gaan naar www.teufelaudio.be voor alle informatie. De MUSICSTATION is per direct verkrijgbaar in een witte of zwarte afwerking voor een adviesprijs van 499,99 euro.