Het moederbedrijf van o.a. Definitive Technology en Polk Audio, Sound United, heeft aangekondigd dat een aantal van hun luidsprekermodellen nu IMAX Enhanced-gecertificeerd zijn. Met name de Definitive Technology Demand D17, D15 en D5c, en Polk Audio Legend L800, L600 en L400.

De certificering van deze producten is er vooral gekomen naar aanleiding van de samenwerking tussen IMAX en DTS. Het IMAX Enhanced-team verzamelde verschillende geluidsmixers uit de film industrie, ingenieurs van DTS en ook die van Polk Audio en Definitive Technology.

“Our intent in joining the loudspeaker certification program was to reproduce the signature IMAX sound without compromise. It was essential to preserve the impact and dynamics moviegoers have come to expect from IMAX.”

En dan met als trots resultaat: de IMAX Enhanced-certificering van heel wat leuke luidspreker modellen van Definitive Technology en Polk Audio.

Ze voegen er graag nog aan toe dat er binnenkort nieuwe IMAX Enhanced-gecertificeerde producten op komst zijn binnen het uitgebreide merkenportfolio van Sound United waaronder bijvoorbeeld Denon, Marantz, Classé, Boston Acoustics en niet te vergeten hun nieuwste toevoeging: Bowers & Wilkins.