De Leif-serie van Nordost is al meer dan drie decennia een begrip in de hifi-industrie. Afgelopen weekend werden de Leif 3-kabels gedemonstreerd tijdens de audiobeurs, High End München.

Leif 3-kabels zijn het resultaat van jarenlange technologische doorbraken en vooruitgang in vakmanschap. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, unieke geometrieën en filterloze technologie, bieden deze kabels betere prestaties voor elk audiosysteem. Nordost nodigt alle muziekliefhebbers uit om hun geluidssysteem naar een hoger niveau te tillen met de nieuwe Leif-serie. Door hun vier iconische series – White Lightning, Purple Flare, Blue Heaven en Red Dawn – is er voor elk wat wils.

Nordost Leif 3-kabels

Voedingskabels als basis voor een verbeterd geluid

Een solide basis is essentieel voor het maximaliseren van het potentieel van jouw audiosysteem. De Leif 3-netsnoeren van Nordost zijn ontworpen om nieuw potentieel te ontsluiten, zelfs in bescheiden systemen. Ze maken gebruik van FEP-extrusie en Nordost’s gepatenteerde Micro Mono-Filament-technologie om een ononderbroken stroom van wisselstroom te garanderen. Dit resulteert in dynamische nuances in uw muziek. Of je nu kiest voor Purple Flare 3, Blue Heaven 3 of Red Dawn 3, deze netsnoeren verrijken de dynamiek, kleur en textuur van de geluidsweergave.

Luidsprekerkabels

Nordost-producten vallen op door hun platte luidsprekerkabelontwerp. Dit ontwerp verbetert de signaaloverdracht door capaciteit, strenginteractie en het skin-effect te verminderen. De Leif 3-luidsprekerkabels gebruiken verzilverde OFC-geleiders met een massieve kern en een geavanceerd FEP-extrusieproces om de diëlektrische eigenschappen te verbeteren. Ze zijn afgewerkt met vergulde z-plug banaan- of spade-connectoren, waardoor ze de drive en het dynamische realisme van jouw geluidssysteem verhogen.

Analoge verbindingen

De Leif 3 Interconnects van Nordost zijn ontworpen om muziek op een neutrale manier weer te geven, zonder enige vorm van vervorming. Ze zijn vervaardigd met verzilverde OFC-geleiders en in getwiste paren gerangschikt om ruisinterferentie tot een minimum te beperken. Het geluid is daardoor helder en nauwkeurig. Met vergulde Neutrik XLR- of Profi Neutrik RCA-connectoren aan beide uiteinden maximaliseren deze interconnects de signaaloverdracht en behouden ze de integriteit van het bronmateriaal.

Leer de nieuwe Leif 3-kabels van Nordost kennen om je geluidssysteem te upgraden. De serie is doordrenkt met geavanceerde technologie en biedt prestaties van topniveau. Voeg een vleugje vernieuwing toe aan je setup met de nieuwe LEIF en geniet van je muziek als nooit tevoren.

Verkooppunten van het merk nordost