Reference Sounds heeft met trots aangekondigd dat Matrix Audio, een toonaangevend merk in high-end audio, nu deel uitmaakt van hun assortiment. Matrix Audio staat bekend om zijn uitzonderlijke prestaties op het gebied van streaming audio en digitale-naar-analoog omzetting. Dit merk, ontstaan uit passie en vakmanschap, biedt audiofielen een unieke luisterervaring die zowel technisch geavanceerd als emotioneel meeslepend is.

Het Verhaal van Matrix Audio

Matrix Audio werd in 2006 opgericht door drie klasgenoten uit Xi’an, China, die een gezamenlijke passie voor high-end audio deelden. Na meerdere succesvolle hobbyprojecten tijdens hun studie, besloten ze hun droom na afstuderen werkelijkheid te maken. Met diepgaande kennis van digitale signaalverwerking en een ongeëvenaard enthousiasme, lanceerden ze hun eerste DAC.

In de afgelopen 18 jaar is Matrix Audio uitgegroeid tot een volwassen merk met een sterke focus op streaming audio en topklasse digitale-naar-analoog omzetting. De filosofie van het merk draait om een holistische benadering, waarbij elk aspect van de klank en de gebruikersinterface perfect in balans moet zijn. Dit streven naar perfectie heeft geleid tot de creatie van producten die niet alleen technisch indrukwekkend zijn, maar ook een esthetische en intuïtieve gebruikerservaring

Productlijn Overzicht

Mini-i Pro Serie

– Mini-i Pro 4 (€1.199): Compacte muziekstreamer met ESS Sabre ES9039Q2M, biedt uitgebreide streamingopties en hoge klankkwaliteit.
– Mini-i Pro (€949): Eveneens compacte streamer, ideaal voor serieuze muziekbeleving.

X-SABRE Serie

– X-SABRE 3 (€3.349): Geavanceerde DAC en streamer, beschikbaar in zilver of zwart, met verbluffende geluidskwaliteit.

Element Serie

– Element S (€1.799): Streamer/USB interface met digitale uitgangen.
– Element i2 (€1.999): Streamer met DAC.
– Element M2 (€3.749): Uitgebreide streamer met topklasse DAC.
– Element X2 (€4.999): Hoogwaardige DAC in Dual Mono Mode.
– Element X2 Pure (€5.099): High-end DAC en voorversterker.
– Element P2 (€2.099): Eindversterker met 230W @ 4 Ohm, uitbreidbaar naar 850W in Bridge Mono Mode.

MA Player App

Alle Matrix Audio modellen worden bediend via de gebruiksvriendelijke MA Player App, die intuïtieve navigatie en een breed scala aan streamingopties biedt, waaronder ROON Endpoint, Tidal Connect en Spotify Connect.

Conclusie

Matrix Audio combineert verfijnde esthetiek met hoogwaardige technologie, resulterend in producten die zowel visueel aantrekkelijk als technisch geavanceerd zijn. Reference Sounds is trots om deze uitzonderlijke audio-oplossingen aan te bieden en nodigt audiofielen uit om de magie van Matrix Audio te ervaren.