Primare laat weten dat hun veel geprezen NP5 Prisma-netwerkspeler er een grotere ‘broer’ bij krijgt: de NP5 Prisma MK2 die in augustus verkrijgbaar zal worden voor een adviesprijs van 600 euro.

De ontwikkeling van het nieuwe model kwam er niet zomaar. Want na de brand in de AKM-chipfabriek, liepen leveringen van hun kritische ‘re-clocking chip’ erg veel vertraging. Op lange termijn zou de productie zelfs moeten worden onderbroken.

Lees ook


Chipfabriek van het Japanse AKM is afgebrandAsahi Kasei Microdevices

 


 

Om er dus voor te blijven zorgen dat jij één van Primare’s meest populaire netwerkspelers kan ontdekken in een AV-winkel in jouw buurt, komen ze nu op de proppen met een opvolger.

“Designed to be small enough to slip inconspicuously into any system, NP5 Prisma has all the functionality found in our award winning Prisma enabled models.”

Alle functionaliteiten blijven hetzelfde. Mogelijks inclusief Spotify HiFi en Tidal Connect die deze zomer naar verwachting zullen worden toegevoegd aan de verbindingsmogelijkheden die eerder al beschikbaar waren op de NP5 Prisma-netwerkspeler van de eerste generatie. Met name AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast built-in, Roon Ready en tal van andere functies.

Primare heeft momenteel geen voorraad van de originele NP5 Prisma. Op het moment van schrijven verwachtten ze dat de NP5 Prisma MK2 in augustus beschikbaar zal worden voor levering. Allen uitkijken daarnaar.

In tussentijd kan je wel al eens ‘spieken’ op de productpagina om alles, tot in detail, te ontdekken over de mogelijkheden die deze veelzijdige netwerkspeler aan boord heeft. Klaar om je te laten verassen?

Verkooppunten van het merk primare