PSB Speakers heeft in samenwerking met de start-up Sonical en MQA een speciale hoofdtelefoon gelanceerd. Dit innovatieve product combineert high-resolution draadloze transmissie met een bewezen high-fidelity ontwerp en Sonical’s CosmOS-platform. Het is de eerste hoofdtelefoon die gebruik maakt van Sonical’s ear computing platform, waardoor een verscheidenheid aan apps en software-upgrades mogelijk zijn. Daarnaast bevat het de nieuwste technologie van MQA, de SCL6, de meest geavanceerde codec voor adaptieve, high-resolution audio streaming.

CosmOS is het revolutionaire besturingssysteem van Sonical dat draait op krachtige, energiezuinige processing cores. Hierdoor staat de hoofdtelefoon garant voor een ongekende connectiviteit en rekenkracht. De integratie van Qorvo’s Ultra-wideband (UWB) radiotechnologie zorgt voor een superieure audio-ervaring dankzij de hogere datarate en extreem lage latency. Het gebruik van Antennaware’s UWB-antenne lost eventuele problemen op die kunnen ontstaan door Body Blocking bij draadloze wearables.

PSB Speakers, gevestigd in Canada en een pionier op het gebied van psychoakoestiek en audiograde draadloze hoofdtelefoons, zal door hun collaboratie met Sonical en MQA blijven innoveren en de grenzen verleggen van mobiel luistergenot. Het product maakt gebruik van MQA’s nieuwe technologie: SCL6, een innovatieve, tijddomein-gebaseerde codec voor de hoogste kwaliteit audio. SCL6 staat synoniem voor high-resolution geluid.

“We zijn blij om de wereld te laten zien wat CosmOS kan doen dankzij de langdurige toewijding van PSB Speakers aan de wetenschap van audio en muziek luisteren.”

Aldus Gary Spittle, oprichter en CEO van Sonical.

Verkooppunten van het merk psb-speakers