Ken jij de EA5 van Shanling al? Dit compacte all-in-one streaming center is speciaal ontworpen voor het gebruik in diverse omgevingen. Denk maar aan leefruimtes, werkkamers, … Het staat synoniem voor een uitstekende geluidskwaliteit, verpakt in een elegant en functioneel ontwerp. Aldus Shanling.

Shanling EA5De Shanling EA5 betreft een geïntegreerde stereoversterker met ingebouwde DAC en High-Res streaming platform. Met andere woorden: muziekliefhebbers kunnen genieten van een superieure audioweergave, zonder gebruik te maken van andere apparaten. Een opvallend kenmerk van de EA5: dit exemplaar is voorzien van de AKM AK4493EQ DAC, die geliefd is in Hi-Fi kringen vanwege zijn uitstekende prestaties. Met deze DAC kunnen audiofielen genieten van High-Res muziekstreams tot 32-bit/768 kHz en DSD512.

De Shanling EA5 is uitgerust met een krachtige stereoversterker die tweemaal 50 Watt levert (4 Ohm). Dit maakt verschillende luidsprekerconfiguraties mede mogelijk. Variërend van compacte monitorluidsprekers tot grotere systemen. Daarenboven is de EA5 uitgerust met een 6,3 mm hoofdtelefoonaansluiting. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van persoonlijke luistersessies met hun geliefde hoofdtelefoon.

Met de ingebouwde Android Global Lossless Output (AGLO) technologie en embedded Android OS wordt een veelzijdige en intuïtieve bediening werkelijkheid. Luisteraars worden in de mogelijkheid gesteld om de EA5 te configureren en bedienen via een smartphone-app. Zowel voor Android- als iOS-apparaten. Het streamen van muziek is eenvoudig. Ongeacht of het nu via dual-band Wi-Fi, DLNA, AirPlay of bluetooth is. Het display aan de bovenzijde geeft alle informatie weer.

Met zijn krachtige geïntegreerde functionaliteit en gebruiksgemak is de Shanling EA5 misschien wel een ultiem all-in-one streaming center voor muziekliefhebbers. Of je nu wilt genieten van je favoriete muziek via luidsprekers of een hoofdtelefoon: de EA5 levert een indrukwekkende geluidskwaliteit en biedt een breed scala aan streamingopties.

Verkooppunten van het merk shanling