De KSE1200 Electrostatic Earphone System van Shure is een elektrostatische oortelefoon met versterker. Deze zou van topkwaliteit moeten zijn voor in-line gebruik met draagbare mediaspelers of smartphones. Deze elektrostatische Sound Isolating™ oortelefoon heeft een driver en zou opmerkelijke helderheid en detail moeten bieden die zelfs de meest kritische audioliefhebber tevreden moet stellen.

De KSE1200 is de eerste Sound Isolating oortelefoon met een elektrostatische techniek die ontwporpen is met slechts een MicroDriver. De heel hoge correlatie met het bronsignaal moet zorgen voor de snelste en meest accurate overgangsrespons.

De geïntegreerde accu is herlaadbaar via een USB-wandlader of een computer. De capaciteit van de batterijduur bedraagt maximaal 12 uur.

Maar ook qua design heeft het bedrijf rekening gehouden met kwaliteit en comfort. De lichte ergonomisch gevormde oortelefoon zorgt ervoor dat de oren van de gebruiker minder last krijgen en niet zo snel vermoeid raken. De Sound Isolating hoesjes zorgen ervoor dat er tot wel 37 dB aan omgevingsgeluid geblokkeerd kan worden. De oortelefoonkabel die speciaal is ontworpen voor deze oortelefoon isoleert elke geleider specifiek. De pasvorm en afwerking van het bedrijf zorgen voor een elegante behuizing van geborsteld aluminium, die gefabriceerd zijn volgens de veeleisende kwaliteitsnormen van Shure.

De voorversterker van het systeem is ontworpen voor een naadloze integratie met audiospelers , die gangbaar zijn op de huidige markt voor hoogwaardige draagbare audio.

Bij aankoop van de oortelefoon met voorversterker bevindt zich in de doos ook nog een 15,2 cm lange 3,5mm-kabel, een 92 cm lange 3,5mm-kabel, een 6,3mm-adapter, een kabelclip en twee veiligheidsbandjes.

De aanbevolen winkelprijs bedraagt €1999,00.

Verkooppunten van het merk shure