Optimale flexibiliteit en mobiliteit. Dat is wat de oortelefoons in de nieuw verkrijgbare pakketten van Shure moeten bieden. Oortelefoons die werken op bluetooth zorgen voor deze flexibiliteit en dat is precies met de Sound Isolating Earphones SE425, SE535 en SE846 wil leveren.

Sound Isolating EarphonesDe RMCE-BT1 Bluetooth-kabel maakt verbinding via Bluetooth 4.1 verbinding met het weergaveapparaat. Het is voorzien van een afstandsbediening en een microfoon en werkt daarnaast ook via spraakcommando’s.

Omdat niemand zit te wachten op lege oortelefoons als je halverwege je reis, werk of training bent, worden de oortelefoons samen met een Bluetooth- en communicatiekabel met jackplug geleverd. De accuduur bedraagt maximaal acht uur en de reikwijdte is maximaal tien meter. De accuduur kan worden verlengd met de acculading en hoewel de oortelefoons draadloos zijn kan je ze ook op een directe kabelverbinding aansluiten met de meegeleverde communicatiekabel RMCE-UNI met jackplug. Deze kabel is ook  voorzien van een afstandsbediening en microfoon, en is geoptimaliseerd voor gebruik met iOS- en Android-apparaten. Het is de bedoeling dat je hierdoor makkelijk tussen de verschillende weergaveapparaten kan wisselen zonder dat er verbindingsproblemen ontstaan.

Sound Isolating EarphonesDe oortelefoons verschillen van 299 tot 999 euro en er wordt in de nieuwe pakketten gebruik gemaakt van verschillende technologieën om de kwaliteit van de audio zo hoog mogelijk te houden. Zo is de SE425 uitgerust met een tweeter en een woofer in elk oortje en beschikt de SE535 naast een tweeter over twee woofers in elk oortje. De SE846 is de duurste variant en heeft een subwoofer-functie met vier Hi-Res microdrivers en een gepatenteerde laagdoorlaatfilter.

Verkooppunten van het merk shure