Optoma’s nieuwe in-ear headphones zijn volledig draadloos. De NuForce BE Free5 is gericht op de actieve gebruiker en heeft geen kabels of nekband, zodat zodat je niet gelimiteerd wordt in je beweging. De toegevoegde siliconen oorvleugels moeten er voor zorgen dat de in-ears niet zomaar uit je oren kunnen vallen.

“Licht in gewicht, ultieme comfort en een goede pasvorm met behulp van de oorvleugels is wat de BE Free5 onderscheidt van concurrenten”, vertelt Kishan Mistry, Senior Product Manager bij Optoma. De in-ears hebben een AAC ondersteuning wat zorgt voor een hoge kwaliteit audio. Daarnaast zorgen kenmerken zoals quick charging en Bluetooth ervoor dat dit product er in deze prijscategorie met kop en schouders bovenuit steekt.”

De BE Free5 beschikt over een geavanceerde Bluetooth-technologie waardoor er verbinding kan worden gemaakt met elk apparaat in huis, waaronder ook iPhone en Android-telefoons en Mac computers en pc’s. In de regen sporten hoort met deze in-ears geen probleem meer te zijn omdat ze weerbestendig zijn en bescherming bieden tegen regen en zweet. Als ze volledig zijn opgeladen kun je er vier uur onafgebroken muziek mee luisteren. Ook is er een draagbare oplader beschikbaar die je erbij kan kopen, waardoor je tot 16 uur achter elkaar moet kunnen luisteren. Vijftien minuten opladen staat gelijk aan een uur extra luisterplezier.

Daarnaast bevatten de in-ears een ruisonderdrukkende microfoon om mee te bellen en heb je een knop bovenaan op het oorstuk om makkelijk en snel nummers af te spelen, te pauzeren of over te slaan. Ook is het mogelijk om Siri en Google Assistent om hulp vragen tijdens het luisteren.

Omdat ‘one size fits all’ niet altijd opgaat bij oordopjes worden de in-ears geleverd met SpinFit oordopjes in verschillende maten.

De NuForce BE Free5 Wireless IEM is vanaf nu verkrijgbaar en kost ongeveer 113 Euro.

Verkooppunten van het merk optoma