De muziekstreamingdienst SoundCloud heeft zijn betaalde dienst Go+ nu ook uitgebracht in België. Gebruikers van deze betaalde service krijgen onbeperkt toegang tot de Soundcloude database en kunnen ook offline luisteren. In Nederland is deze betalende versie al beschikbaar vanaf 2017.

Met de betaalde versie kunnen de luisteraars gebruikmaken van een catalogus van meer dan 200 miljoen liedjes en audiomaterialen. Ook kunnen gebruikers genieten van betere geluidskwaliteit en hoeven ze niet te luisteren naar advertenties.

SoundCloud Go+ kost €9,99/maand voor Androidgebruikers en voor de webversie. iOS-gebruikers betalen €12,99/maand omdat Apple 30% opeist. Je kan je op voorhand inschrijven voor een gratis proefversie om even kennis te maken met de functies van de betalende versie.

Gebruikers die een abonnement hebben voor SoundClous Pro Unlimited, het premiumabonnement voor auteurs, hebben de mogelijkheid om Go+ aan te kunnen kopen voor de helft van de prijs. Ze kunnen dan gebruikmaken van alle functies van Go+ en kunnen het vervolgens ook integreren met diverse dj-software (waaronder Serao, Pioneer DJ en Native Instruments).