Een na installatie volledig onzichtbare luidspreker? Dat is exact wat de nieuwe 3-weg breedbandluidspreker LRx83 van Stealth is. Het heel stijve frame van de luidspreker kan onmiddellijk in een standaard framewerken gemonteerd worden. Het gedeelte dat overschilderd kan worden, is op het chassis van de luidspreker gelijmd. Hierdoor ontstaat een actief gebied dat omgeven wordt door een stabiele montagestrip. Ook handig: de montage-instructies staan op een papieren omslag die op voorhand verwijderd moet worden. Dit kan ook dienen als plaatsingssjabloon bij de installatie in een bestaande wand.
Zowel plafond als muur kunnen de plaats zijn voor de LRx83. Deze kan hierna afgewerkt worden met latexverf, dun behangpapier, bepaalde textielsoorten en structuurverf: voor ieder wat wils dus!
De LRx83 heeft een akoestisch gekoppelde laagprofiel 8″ lagetonenluidspreker, een 30 mm rechtstreeks gekoppelde middentonenluidspreker met een neodymiummagneet en een idem 25 mm hogetonenluidspreker. De frequentieweergave van de speaker kan gaat tot 20kHz. Indien de LRx83 in combinatie met de aanbevolen backbox wordt geïnstalleerd, kan de laagweergave tot onder de 40Hz gaan. Indien er zich een overmatige toevoer van versterkervermogen voordoet, zorgen de twee beveiligingsschakelingen (hoog/midden en laag/midden) voor automatisch herstel.

Verkooppunten van het merk stealth-acoustics