Teufel, de Berlijnse luidsprekerfabrikant, bestaat 40 jaar. Het bedrijf streeft er steeds naar om met innovatieve ideeën luistergenot te verhogen. Zo kwamen ze in 2018 met de eerste porseleinen wifi-luidspreker ter wereld. Luistergenot gaat in hun ogen echter verder dan het aanbieden van de beste technologie en kwaliteit. Zo besloten ze dit jaar te kijken naar de noden van de klant op vlak van streaming. 

Veel streaming-capabele apparaten beschikken namelijk over de mogelijkheid om met Spotify te verbinden. Meestal is dit enkel compatibel met de betalende versie van Spotify.

Teufel

Teufel zag in dat veel van hun klanten de gratis versie van Spotify gebruiken en besloot om de toestelen met Raumfeld-technologie (van de derde generatie) te voorzien van deze functionaliteit. Zo zal het vanaf nu dus mogelijk zijn om ook te genieten van je favoriete muziek met de gratis versie van Spotify.

Zo kijkt het Berlijnse audiomerk dus verder dan sterke technologie en kwaliteit. Voor hen staat het gebruiksgemak van klanten op nummer één. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Teufel.