Hifi Corner Antwerpen biedt de nieuwe workshop “Diamanten van de zoektocht” aan. Wat beloven ze? Het vinden van diamanten in de wereld van populaire muziek. Ze benadrukken het belang van dit onderwerp omdat de tijd waarin we leven oneindig veel mogelijkheden biedt om van muziek te kunnen genieten. De vraag is natuurlijk: welke opnamen blijven ons het meeste bij en waarom? Kunnen we daarbij onze grenzen verleggen om te besluiten welke muziek ons het meeste raakt, over de genres heen?

In de workshop zal de methode “actief luisteren naar muziek” aangeleerd worden. Dat is een eenvoudige methode om je dichter bij de bron van muziek te brengen. Er zal geluisterd worden naar voorbeelden uit verschillende muziekgenres, waarbij vooroordelen uit de weg worden gegaan. Evert Driesen zal de workshop begeleiden. Hij is een echte hifi-expert die zijn ervaringen via deze unieke sessie met jou wil delen.

Hifi corner antwerpen

De workshop zal twee uur duren en is toegankelijk voor elke leeftijd vanaf twaalf jaar. Bovendien is de workshop volledig gratis. Wees er wel snel bij want per sessie worden er maximum 15 deelnemers toegelaten.

Datum:
– Zaterdag 29 februari 2020 om 14:00u
– Zaterdag 14 maart 2020 om 14:00u
– Zaterdag 28 maart 2020 om 14:00u

Locatie:
Sint Katelijnevest 53
2000 Antwerpen
Hou er rekening mee dat de workshop zich bevindt in auditorium K2 op de derde verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig.

Inschrijven:
Dat kan door een mail te sturen naar driesens@hificorner.be met vermelding van je naam, aantal deelnemers en datum van de gewenste workshop.

Wil je meer weten? Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Verkooppunten van het merk kef