Chord Epic Analogue DINChord brengt zijn eerste Epic-Range DIN-kabel uit. Deze kabel is een high-end kabel die past in de zeven kabel-serie van de fabrikant.

Volgens Chord is de Epic-Range DIN-kabel van betere kwaliteit dan hun eerdere Shawline DIN. De prijs van deze kabel blijft zelfs onder die van de Signature DIN. Om deze prijs-kwaliteitverhouding te bekomen, bedacht de fabrikant een volledig nieuwe opbouw die totaal verschilt van de andere kabels uit de Epic Serie. Natuurlijk beschikt deze kabel wel over Chord’s unieke geometrie die ervoor zorgt dat prestaties sterk verbeterd worden.

De Epic DIN-kabel bestaat uit verzilverde, zuurstofvrije koperen geleiders. Dat is interessant omdat Chord dit soort geleiders normaal gezien enkel aanbiedt in het segment van de high-end kabels. Daarnaast is elk geleiderspaar voorzien van een folie-afscherming die bestaat uit meerdere lagen. Dat zorgt ervoor dat de onderlinge beïnvloeding van de verschillende signalen vermeden kan worden.

De DIN-kabel kan perfect gecombineerd worden met producten van NAIM Audio, Quad, A&R en B&O. Voor meer informatie over Chord of deze nieuwe kabel kan je terecht op hun website.

Verkooppunten van het merk chord-company