De afgelopen maanden hebben we jullie al meegenomen op sleeptouw doorheen de wondere wereld van een eigen Home Cinema creëren bij jouw thuis. In aflevering 1 vertelden we jullie meer over onze grootse plannen, in aflevering 2 gingen we aan de slag om de ruimte qua structuur aan te pakken en in aflevering 3 en 4 werd de akoestiek gronding onder handen genomen door Frank Vermeylen van Very Fine Solutions. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Zo krijgen we in deze spiksplinternieuwe episode Johan Katgert van Sound United over onze ‘Home Cinema-vloer’. We hadden een leuke en interessante babbel met hem omtrent onze opstelling, de belevingsproducten van Denon en Definitive Technology die wij gebruiken, de beeldformaten, … en nog zoveel meer.

De ‘ingrediënten’ (lees: de producten, apparaten, componenten, …) om een krachtige en overtuigende Home Cinema-beleving neer te zetten, die zijn er al. Met in de hoofdrol voornamelijk Denon en Definitive Technology. De BP9040‘s, CS9060 en SR9040‘s van Definitive Technology in combinatie met de AVC-X8500H versterker van Denon. Een perfecte voor ons geluidssysteem.

Maar natuurlijk, als we intens willen genieten van onze geliefkoosde films, series, … dan is het cruciaal dat alles perfect op elkaar is afgestemd. Niet alleen wat betreft instellingen, maar ook wat betreft plaatsing en dergelijke. Daarom kwam Johan van Sound United op visite om al eens te kijken waar we stonden, waar nog verbeterpunten zijn, … zodat we echt kunnen toegroeien naar die optimalisatie.

Nieuwsgierig naar onze volledige aflevering? Je ontdekt ‘m hier.

Onze vorige aflevering gemist? Je bekijkt ‘m hieronder.


Home Cinema akoestiekVideo: Een eigen home cinema bij jouw thuis? – Deel 4

 


 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Abonneer je dan zeker op ons YouTube-kanaal en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis het niet.

Verkooppunten van het merk definitive-technology