Kenden jullie de Music Center Connect HD al van het Franse Elipson? Een echt alles-in-één systeem dat voorzien is van onder andere een streamer, versterker, tuner én CD-speler. Maar daar stopt het niet want verder is het nog voorzien van enkele analoge en digitale aansluitingen in combinatie met wifi en bluetooth. Zoals je ziet: het enige wat jij dan nog hoeft te doen? Dat is je luidsprekers aansluiten en vervolgens kiezen welke muziek je graag ten gehore wil brengen.

Laten we eerst de geïntegreerde versterker wat verder onder de loep nemen. Deze werkt in klasse D en weet een vermogen van 120 Watt te genereren (2x). Muzieksignalen kunnen hierbij ‘aangeleverd worden’ via twee cinch-aansluitingen, een mini-jack of optische ingang. Daarnaast is er een pre-out connector voorhanden die een koppeling biedt naar een externe eindversterker. Ben jij in het bezit van een aparte subwoofer? Zelfs dan stelt de Music Center Connect HD niet teleur dankzij de sub-uitgang. Inclusief een instelbaar filter voor frequenties tussen de 50 en 200 Hz.

Qobuz, Spotify, Tidal, Deezer, … het is maar een greep uit de streamingmogelijkheden. Naast natuurlijk het afspelen van eigen muziekbestanden. Je kan genieten van ‘draadloze muziek’ in hoge resolutie tot wel 24 bit bij 96 kHz. Vertelden we jullie trouwens al dat ook internetradio tot de opties behoort van Elipson’s multifunctionele Music Center Connect HD? Niet te missen.

“The Music Center Connect HD is Elipson’s newest receiver which is now equipped with a Wi-Fi connection.”

Basisfuncties kunnen bediend worden vanop het sfeervolle belevingsproduct zelf of je kan gebruik maken van de Elipson Connect-app. Dit impliceert natuurlijk meteen dat de Music Center Connect HD compatibel is met andere apparaten uit het portfolio van Elipson. De Planet W35, Connect Wi-Fi-ontvanger, Connect-streamingversterker, … you name it.

Het zou ons in dit bericht natuurlijk wat ver lijden om alles tot in detail uit te spitten omtrent de Music Center Connect HD. Ben je ‘getriggerd’ om meer te weten te komen? Dan kan je best eens een bezoekje brengen aan een vakhandel in jouw buurt om zelf te ontdekken wat de Music Center Connect HD jou te bieden heeft.

Je kan dit model zelf al in huis halen voor een adviesprijs van afgerond 1.000 euro. Een naadloze integratie met jouw interieur? Check!

Verkooppunten van het merk elipson