Samsung heeft onlangs de Music Frame LS60D geïntroduceerd, een innovatieve fotokader waarbij men afbeeldingen of kunstwerken met geïntegreerde luidsprekers combineert. Deze ‘muziekkader’ of luidspreker is ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als functioneel te zijn, zodat hij perfect kan passen in elk modern interieur.

Strak en onopvallend ontwerp

De Music Frame LS60D ziet eruit als een schilderij aan de muur of een fotokader in een livingkast, waardoor het naadloos opgaat in je woonruimte. Het apparaat heeft een strak en minimalistisch ontwerp, waardoor het zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Met twee naar achteren gerichte luidsprekers biedt de Music Frame een rijke en gedetailleerde geluidsweergave die met 120 Watt worden aangestuurd. Dit zou een enorm breed geluidsbeeld creëren.

Geavanceerde functionaliteiten

Samsung heeft de Music Frame uitgerust met de nieuwste connectiviteitsopties. Gebruikers kunnen muziek streamen via AirPlay en Bluetooth, en profiteren van compatibiliteit met Voice Assistants. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast biedt de Music Frame draadloze Dolby Atmos-mogelijkheden, wat zorgt voor een meeslepende audio-ervaring.

Meer dan een slimme gadget

Ondanks het onopvallende ontwerp levert de Music Frame verrassend goede geluidskwaliteit. De professionele afstemming en hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat je muziek helder en krachtig klinkt, zelfs in grotere ruimtes. Dit maakt de Music Frame LS60D een uitstekende keuze voor zowel casual luisteraars als audiofielen.

samsung music frame

De Music Frame LS60D is perfect te gebruiken in combinatie met een TV, waardoor je op een onopvallende wijze luidsprekers kunt integreren. In combinatie met een soundbar en TV kan je de Music Frame ook als onderdeel van een compleet soundsysteem gebruiken. Je kunt het apparaat als fotokader op je kast zetten, maar het heeft ook een ophangsysteem voor aan de muur. De installatie is eenvoudig dankzij de intuïtieve aansluitingen.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Music Frame LS60D is nu beschikbaar voor een adviesprijs van €449,-. Hoewel dit duurder is dan sommige concurrerende producten, biedt de unieke combinatie van design en geluid een toegevoegde waarde die moeilijk te evenaren is. Bovendien kun je de Music Frame personaliseren met elke gewenste afbeelding, waardoor het een unieke aanvulling is op je interieur.

Verkooppunten van het merk samsung