Alpha High End zal begin oktober zijn Water L’Eau luistersessie houden. Daarbij zien we een combinatie van Engelse en Franse audio-apparatuur. Waar de Fransen en Engelsen in de 19e eeuw vochten, zullen ze nu in Brasschaat samenwerken.

Alpha High End staat bekend om zijn geweldige luistersessies, waarbij altijd goede set-ups en interessante apparatuur getoond wordt. Op 8 en 9 oktober organiseert het Brasschaatse filiaal Water L’Eau, een luistersessie waarbij de B&W 800 Diamond 3 en de Devialet Expert Pro 1000. Hierbij denken we terug aan de slag van Waterloo, waar Windsor Engeland het opnam tegen het Napoleontische Frankrijk. Het verschil hier is dat de twee niet gaan vechten, maar zullen samenwerken. De Diamond 3 is een krachtige high end vloerstaander, de Expert Pro een versterker met een super lage vervorming.

Alpha wil met deze luistersessie tonen dat de Engelse en Franse strijdbijl voor altijd voorbij is en dat de twee producten uit de rivaliserende landen een uitstekend klankenpalet verzorgen. De twee stukken zullen binnen enkele weken samen de luisterruimte van de Brasschaatse zaak vullen. Schrijf het evenement dus zeker in je agenda, want naast luisteren, kan je ook even pauze nemen en genieten van een versnapering. Je kan bij Alpha terecht vanaf 10 uur en de sessies gaan door tot 17 uur. Volgens Alpha High End zal je er in ieder geval geen spijt van krijgen als je even komt piepen.

Verkooppunten van het merk devialet