De Zuid-Koreaanse audiofabrikant, Astell & Kern, heeft een nieuwe, gelimiteerde editie aangekondigd van de bekroonde A&norma SR25 MKII hi-res speler. Het verschil met de vorige versie? Een dubbele opslagcapaciteit ten opzichte van het origineel en een compleet nieuw kleurenschema.

De originele versie

De originele A&norma SR25 MKII heeft een aantrekkelijk ontwerp en biedt heel wat functies om de gebruikers tevreden te stellen. Bovendien speelt deze MP3-speler, naar eigen zeggen, op het niveau van hoogwaardige audio waar muziekliefhebbers naar op zoek zijn. Met een dynamische geluidsweergave, scalpel-achtige precisie en een uitstekend gevoel voor ritmische drive kan de SR25 MKII een interessante optie zijn.

De SR25 MKII van Astell & Kern wordt positief beoordeeld, maar sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de scherpe hoeken en beperkte kleurkeuze als aandachtspunten beschouwd kunnen worden. Evenals de interne opslagruimte van 64 GB. Het is duidelijk dat A&K heeft geluisterd naar dergelijke feedback. Deze nieuwe versie van de SR25 MKII is dan ook een zeer verleidelijk geworden voor luisteraars met grotere digitale muziekbibliotheken. Uiteraard is er nog de mogelijkheid om dit verder uit te breiden via de geheugenkaartsleuf.

De nieuwe Limited Edition

Deze nieuwe versie trekt meteen de aandacht door zijn opvallende blauwe kleur. Maar wat hem echt bijzonder maakt, is de verdubbeling van de interne opslagcapaciteit naar 128 GB (lees: het dubbele van de standaardversie). Dit is vooral handig voor liefhebbers van Hi-Res muziek, waarvoor deze speler ontworpen is. Met een interne opslagruimte van 64 GB kan het voor sommige gebruikers beperkt zijn, aangezien het mogelijk niet voldoende is om hun volledige digitale muziekcollectie mee te nemen. Hoewel extra opslagruimte via micro-SD-kaarten mogelijk is, is het toch handiger voor bepaald mensen om een meer interne opslagruimte te hebben.

De A&norma SR25 MKII Limited Edition heeft een adviesprijs van 839 euro, slechts iets meer dan de standaardversie. Wil je er één bemachtigen? Dan moet je er wel snel bij wezen want van deze gelimiteerde versie, worden er maar 100 gemaakt.

Verkooppunten van het merk astell-kern