Op het YouTube kanaal van Astell&Kern werd gisteren een wel heel impressionante video gelanceerd. In slechts 20 seconden lichtte de fabrikant van voornamelijk hoogwaardige muziekspelers een tipje van de ‘sluier’ omtrent hun allernieuwste ACRO CA1000. De ‘slagzin’ die dit type erg kenmerkt? Powerful Audio Anywhere. Daarmee zet Astell&Kern alvast de toon.

De ACRO CA1000 van Astell&Kern betreft een draagbare hoofdtelefoonversterker. Maar niet zomaar één want dit model maakt een combinatie tussen draagbaarheid en functies die ook terug te vinden zijn in krachtige versterkers. En dat alles is gebaseerd op de fundamentele basisprincipes van Astell&Kern om het geluid zo natuurgetrouw te laten klinken.

“The ACRO CA1000 sets a new standard for headphone amplifiers, providing powerful and clear sound with the features never available on any other headphone amplifiers.”

De ACRO CA1000 is voorzien van niet drie maar wel vier ES9068AS DAC’s. Deze bieden naar eigen zeggen perfecte decoderingsmogelijkheden samen met hun versterker technologie. Er wordt ondersteuning geboden voor 32 bit / 384 kHz én DSD512. Zo kan jij altijd naar hartenlust genieten van jouw favoriete muziek. Klaar voor een eersteklas geluid?

Er worden heel wat verschillende mogelijkheden geboden op vlak van connectiviteit. Zo zijn er bijvoorbeeld 3,5 mm, 6,35 mm ongebalanceerde, 2,5 mm en 4,4 mm gebalanceerde uitgangen beschikbaar. Perfect voor iedere muziekliefhebber, audiofiel, … Voor ieder wat wils.

Lees ook


Astell&Kern ACRO BE100Astell&Kern stellen hoogwaardige ACRO BE100 bluetooth speaker voor

 


 

Daarnaast kan de ACRO CA1000 gebruikt worden als hifi-audiosysteem door apparaten te koppelen met behulp van een verscheidenheid aan digitale in- en uitgangen (optisch, coaxiaal, Type-C USB) of analoge aansluitingen (RCA). Als dat niet handig is?

Het aanraakscherm is 4,1 inch groot en heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Je zou misschien denken, na het zien van de foto’s hierboven, dat het gaat om een soort ‘docking station’, maar dat is het niet. Het scherm is verbonden met de ‘hoofdunit’ en kan op een eenvoudige manier gekanteld worden.

En als dat nog niet genoeg zou zijn, dan heeft de ACRO CA1000 een ingebouwde batterij wat maakt dat deze hoofdtelefoonversterker kan werken zonder externe voeding. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat dit model jou nog meer te bieden heeft? Surf dan zeker eens naar de website van Astell&Kern en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk astell-kern