De LAPIS ANC in-ears. Dat is de nieuwste telg die Ultrasone recentelijk heeft toegevoegd aan hun mooie portfolio van sfeervolle belevingsproducten. Na 30 jaar aan ontwikkeling van onder andere erg compacte hoofdtelefoons die geschikt zijn voor heel wat verschillende doeleinde, komt de Duitse audiofabrikant aanzetten met gloednieuwe in-ears. Volgens de ontwerpers zou dit het meest veelzijdige ‘juweeltje’ zijn dat meteen weet te overtuigen met een kristalhelder geluid in combinatie met krachtige functies.

Maar wat maakt dit exemplaar nu zo speciaal? De LAPIS ANC betreft een draadloos oortelefoonsysteem (in-ear) dat voor zien is van onder andere actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Dat maakt het mogelijk om jouw favoriete muziek nog intenser te beleven, onafhankelijk van de omgeving waarin je bent.

De oortjes hebben een driver aan boord met een diameter van 13 mm. Er wordt een frequentiegebied bestreken dat gaat van 20 Hz tot 20 kHz. Dankzij ‘bluetooth versie’ 5.2 kan je rekenen op een bereik van 10 meter. Ultrasone spreekt over een ruisonderdrukkingsniveau van 32 dB.

Lees ook


Ultrasone iSARUltrasone stelt spiksplinternieuwe iSAR hoofdtelefoon voor

 


 

De in-ears weten verder te imponeren dankzij hun aanraakgevoelige bediening die het best omschreven wordt met de term ‘intuïtief’. Achter het logo van Ultrasone bevind zich een multifunctioneel oppervlak dat het mogelijk maakt om muziek af te spelen of te pauzeren, het volume aan te passen of oproepen te beantwoorden.

Daarnaast gaan de LAPIS ANC in-ears erg lang mee op 1 batterijlading. Zo luister je al snel tot wel 9 uur lang met een volledig opgeladen ‘batterij’. Dankzij de bijgeleverde oplaadcase mag je daarbij 30 uur extra optellen. Snel en draadloos opladen? Geen probleem voor de LAPIS ANC in-ears van Ultrasone.

Zoals je ziet kunnen deze draadloze oortjes mogelijks dus wel de perfecte metgezel zijn voor elk avontuur. Alles ontdekken over deze nieuwste telg? Dat doe je op ultrasone.com.

Verkooppunten van het merk ultrasone