Astell&Kern, het gerenommeerde audiobedrijf dat bekend staat om hun hoogwaardige audio-apparatuur, heeft de ACRO CA1000T gelanceerd. Dit betreft een draagbaar desktop-audiosysteem dat uitgerust is met de nieuwste DAC-technologie. Het apparaat is voorzien van een Dual DAC en Dual Tube Triple Amp System-technologieën van ESS. Deze DAC is voor het eerst gebruikt in een ‘portable device’.

De ACRO CA1000T is specifiek ontworpen voor muziekliefhebbers die met name op zoek zijn naar een klein en compact muzieksysteem dat beschikt over verschillende aansluitmogelijkheden. Deze telg heeft XLR- en RCA-uitgangen. Ben je meer fan van draadloos? Dan is de wifi en Bluetooth 5.0 comptabiliteit niet te missen. Op die manier wordt het mogelijk om verschillende soorten luidsprekers en externe audio-apparaten aan te sluiten.

Onder de ‘motorkap’ is de blikvanger ongetwijfeld de ES9039MPRO DAC. Deze staat garant voor een een helder en driedimensionaal geluid. Verder wordt er nog gesproken over minder ruis en een betere energie-efficiëntie. Klinkt als muziek in de oren.

Zoals eerder gezegd is het apparaat ook voorzien van Dual Twin Triode KORG Nutube-buizen en een volledig gebalanceerd circuit. Hierdoor worden natuurlijkere en zachtere geluiden gecreëerd. Met het Triple Amp-systeem kan je kiezen tussen twee modi: Tube Amp of OP Amp. Ze kunnen ook allebei tegelijkertijd gebruikt worden.

Net als de andere producten van Astell&Kern, heeft de ACRO CA1000T de Teraton Alpha-technologie ‘aan boord’ die vervorming elimineert. Zelfs bij hoge volumes. Het ondersteunt een viertraps Gain Level-instelling tot 15 Vrms. Ideaal voor geavanceerde hoofdtelefoons en in-ear monitors.

Het scherm, met een industriële look, kan tot 60 graden kantelen. Dit apparaat ondersteunt een breed scala van bestandsformaten waaronder native DSD512, 32 bit/768 kHz PCM, MQA en aptX HD- en LDAC-codecs. Een eersteklas geluidskwaliteit tijdens het streamen? Dat zeker. Roon Ready? Check.

De ACRO CA1000T is erg draagbaar met een afspeeltijd van meer dan 10 uur. De batterijbescherming zorgt ervoor dat de accu niet snel leeg raakt. Zo is het apparaat een goede ‘soul mate’ voor onderweg. Benieuwd naar alle verdere details? Surf dan zeker eens naar de website van Astell&Kern.

Verkooppunten van het merk astell-kern