BigBoysAudioToys, gelegen in Uithoorn, importeert en distribueert de topproducten van heel wat mooie merken die ondertussen ‘naam én faam’ hebben opgebouwd binnen het marktsegment van sfeervolle belevingsproducten die jij in huis kan halen. Waaronder Chord Electronics. Op zaterdag 4 februari 2023 zet BigBoysAudioToys de deuren van hun showroom wagenwijd open voor een leuk event waarbij dit Britse merk centraal staat. In samenwerking met X-fi high-end audio import en Terrason Audio organiseren ze de ‘Chord Electronics Reference ULTIMA en PMC fact Fenestria show’. Er wordt alvast gesproken over een zeer bijzondere set die nu voor het eerst te beluisteren is in Nederland.

Het is geen geheim dat de ULTIMA versterkers van Chord Electronics bekend staan om hun exceptionele plaatsing en ruimtelijke weergave. De PMC Fenestria is dan weer ontworpen met als voornaamste doel om ongewenste vervorming en kleuring tot een minimum te beperken (die door de luidspreker zelf wordt opgewekt). Met andere woorden: alles wat je hoort is alleen maar maar muziek. Klinkt goed!

De show wordt georganiseerd ter gelegenheid van BigBoysAudioToys hun officiële opening. Wil jij dit niet misen en heb je nog geen plannen op zaterdag 4 februari 2023 in de namiddag? Schrijf je dan zeker in via de website van BigBoysAudioToys. Ze verwelkomen je graag tussen 13 uur en 17 uur in Uithoorn. Er wordt gecommuniceerd dat de plaatsen beperkt zijn. Snel zijn is wellicht de boodschap.

“We zijn trots op ons dealership voor Chord Electronics en hebben hier fors voor geïnvesteerd. Hierdoor kunnen we voor het eerst in Nederland de Ultima Reference versterker set laten zien én horen.”

Chord Electronics: staat synoniem voor een uitzonderlijke bouwkwaliteit, handmade in het Verenigd Koninkrijk. Een kleine ‘bloemlezing’ als het gaat om klanten: Skywalker Sound (inderdaad, de iconische Star Wars studio’s), Air Studios en Sir Paul McCartney. ULTIMA Reference versterkers zijn het resultaat van 30 jaar aan ontwikkeling door John Franks. De ULTIMA levert meer ‘power’ dan concurrerende modellen. Met deze telg kan vrijwel elke luidspreker aangestuurd worden.

BigBoysAudioToys Chord Electronics

  • BigBoysAudioToys
  • Thamerlaan 37a (Uithoorn, Nederland)
  • info@bigboysaudiotoys.nl
  • +310651785755
Verkooppunten van het merk chord-electronics