Astell&Kern, wereldleider op vlak van o.a. draagbare muziekspelers, pakt uit met hun ZERO1. Een naar eigen zeggen hybride set van in-ears. Dit model combineert de klanken van drie unieke drivertechnologieën in één. Deze is samengesteld uit de ‘Micro Rectangular Planar Dynamic’ driver, twee ‘BA drivers’ en een ‘Dynamic Driver’ van 5,6 mm. In zijn totaliteit zorgt dit voor een melodieuze harmonie die als doel heeft om het meest natuurlijke geluid naar jouw oren te brengen.

Laten we met die eerste beginnen: de Micro Rectangular Planar Dynamic Driver. Een exemplaar dat speciaal ontwikkeld is om een perfecte ‘fit’ te garandeerden voor in-ears van een dergelijk klein formaat. Voor Astell&Kern was het een echte uitdaging, maar ze hebben het gedaan. Het stevig en lichtgewicht membraan staat in voor de hoge tonen. Deze zijn ontworpen met het oog op een minmaal frequentieverlies.

Als volgende in rij: het duo van balanced armature drivers. Deze zorgen volgens Astell&Kern voor een kristalheldere zang waarbij een superlage vervorming primeert.

En dan, ‘last but not least’: de dynamische driver van 5,6 mm die rijke, gecontroleerde en diepe lage frequenties creëert.

“The AK Zero1 combines three different drivers to produce the perfect balanced sound.”

Bovenstaande 3 drivers leveren samen een frequentiebereik op dat loopt van 25 Hz tot 30 kHz. De impedantie is vastgelegd op 16 Ohm bij 1 kHz. Benieuwd naar het fraaie design?

De ZERO1 wordt geleverd met een Hi-Fi Grade Pure Silver-Coated OFC 4-core kabel die voorzien is van een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Deze kabel maximaliseert de prestaties van de in-ears zodat jij altijd kan genieten van jouw geliefkoosde muziek.

Benieuwd naar alle verdere details omtrent de ZERO1 in-ears? Je ontdek er alles over op de website van Astell&Kern.

Verkooppunten van het merk astell-kern