Audio Pro komt met een nieuwe generatie Drumfire. Deze Drumfire II is voorzien van een audio upgrade met meer preset opties en 3 manieren om van je favoriete muziek te genieten in elke kamer. Namelijk AirPlay 2, Google Cast en het eigen multiroomsysteem van Audio Pro. Maar wat heeft deze Drumfire II nog meer in petto?

Originele Drumfire

Audio Pro Drumfire IIDe oorspronkelijke Drumfire werd uitgebracht in 2018. Het product was een groot succes en is immens populair geworden bij onder andere rockliefhebbers. Maar ook bij muziekfanaten van jazz en klassiek werd de allereerste Drumfire warm onthaald. Dit komt doordat de geluidsweergave nuances in de muziek oppikt die in verschillende muziekgenres erg worden gewaardeerd.

Drumfire II

Audio Pro Drumfire IIVier jaar later komt de opvolger uit. Net zoals bij zijn voorganger biedt Audio Pro de optie om alleen de bovenste luidspreker te kopen zonder subwoofer. De Drumfire D-2 is gemakkelijk om op een meubel of  boekenplank te ‘installeren’. Een degelijk alternatief als je geen vloerruimte beschikbaar hebt voor de volledige Drumfire II.

Niet alleen is het geluid van deze nieuwe Drumfire II verbeterd, ook het aantal presetknoppen is uitgebreid tot 6. Beide luidsprekers bieden een naadloze integratie met Spotify Connect en Bluetooth.

Over de hele wereld wordt er in veel producttesten gesuggereerd dat het krachtige geluid van de Drumfire de buren zou doen klagen, ze denken dan vaak dat er een concert ‘aan de gang’ is. Iets dat veel zegt over de geluidsweergave die Audio Pro weet neer te zetten.

Deze krachtige Audio Pro Drumfire II is verkrijgbaar in 3 verschillende afwerkingen waaronder zwart, wit én grijs. De luidspreker is ondertussen al beschikbaar. Een dergelijk exemplaar gaat over de toonbank voor 800,- euro. Meer info kan je vinden op de productpagina.

Verkooppunten van het merk audio-pro