Steeds meer muziekplatforms lanceren lossless audiostreamingdiensten. Mobiele high res audio is veranderd van een ‘leuke gadget’ naar een echte, steeds populairder wordende manier om te genieten van Hi-Fi muziek. Het is vaak onpraktisch om traditionele Hi-Fi audio-apparatuur te gebruiken met je smartphone onderweg door de afmetingen en het stroomverbruik. Hiervoor biedt Questyle nu een oplossing met de M15. Maar wat houdt de M15 nu juist in?

Questyle M15De krachtige, doch compacte én mobiele DAC & versterker is ‘geboren’. Deze is voorzien van 2 CMA SiP modules van de producent zelf. Dit is goed voor een totaal van 4 CMA-versterkers. Het viervoudige versterkingscircuit zorgt voor een buitengewoon sterke output die elke hoofdtelefoon kan aansturen. Deze versterkers worden gekenmerkt door hun compacte design, laagspanningswerking en minimaal stroomverbruik. Current Mode staat ook bekend voor een lage impedantie waardoor de M15 een bandbreedte heeft tot 1 MHz. Een vervorming van slechts 0,0003 %? Check. Hierdoor kan elk detail dat diep verborgen zit in de track gereproduceerd worden.

Daarnaast heeft de M15 ook een enorm lage ruisvloer. Daardoor is het mogelijk om alle details van jouw favoriete muziek natuurgetrouw te laten klinken. Questyle laat weten dat ze tijdens het testen een ruisvloer van -130 dB kon bereiken. Bovendien ondersteunt de mobiele DAC & versterker zowel ongebalanceerde (3,5 mm TRS) als gebalanceerde (4,4 mm TRRS) uitgangen. De versterkingsfactor kan handmatig worden ingesteld met behulp van een schuifregelaar die zich aan de zijkant van het toestel bevindt. Dankzij deze schuifregelaar kan je heel eenvoudig kiezen tussen een hoge/lage versterkingsfactor, afhankelijk van het aangesloten apparaat of systeem.

Ten slotte zit er in het apparaat een statusindicator vervat. De indicator (lampje) kan tijdens het afspelen oplichten in 3 kleuren. Groen geeft aan dat de sample rate 48 kHz of minder bedraagt. Rood verwijst naar het feit dat hi-res lossless audio wordt afgespeeld (PCM 88.2 kHz ~ 384 kHz of DSD64 ~ DSD256). De kleur magenta toont aan dat de M15 de een MQA Core stream uitvoert.

De M15 van Questyle ondersteunt vrijwel alle muziekstreamingplatformen wereldwijd. Verder is het apparaat geschikt voor allerlei decoderingen van ALAC, FLAC, MQA tot andere losless formaten. Voor een adviesprijs van 235,90 euro kan je de Questyle M15 zelf al in huis halen. Nieuwsgierig naar de specificaties van de Questyle M15? Surf dan naar de  productpagina van de fabrikant en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk questyle