Making The Music Glow. Voor als je dacht dat het weer een gloednieuw product zou zijn dat past binnen het uitgebreide portfolio van Audio Research, dan heb je het mis. Ter ere van hun 50-jarig jubileum brengt het audiobedrijf, in samenwerking met auteur Ken Kessler, een boek uit. En zoals je al kon zien aan de titel, heeft het iets te maken met de missie en visie van Audio Research…

Audio Research Making The Music GlowMaking the Music Glow, of beter vertaald naar het Nederlands: de muziek laten ‘gloeien’, vertelt het verhaal van Audio Research. Een fabrikant die hielp bij het definiëren van high-end audio met als enigste doel de geluidskwaliteit van muziek in huis te verbeteren. In het boek worden o.a. de mensen achter het bedrijf beschreven die alles ontwerpen, produceren, verfijnen en op de markt brengen. Met de komst van dit boek vieren ze een eerste halve eeuw aan puur, muzikaal genot. Brought to you by Audio Research.

Lees ook


Audio Research Reference Phono 3SEAudio Research viert 50-jarig bestaan met de lancering van Reference Phono 3SE phono-voorversterker

 


 

In 1970 richtte William Zane ‘Bill’ Johnson Audio Research op en baseerde de producten op wat toen door velen als een achterhaalde technologie werd beschouwd: vacuümbuizen. Centraal stond altijd zijn zijn passie voor muziek. Hij weigerde steevast om het slachtoffer te worden van mode- en designtrends uit die tijd omdat hij echt wilde luisteren naar kwaliteit. Revolutionair!

“This isn’t just any book. The ‘reference’ quality history of Audio Research, authentic and honest in its storytelling is ‘hi-definition’ in content, art, and execution.”

Aldus Jeff Poggi, CEO bij Audio Research. Het boek komt tegemoet aan de behoeften van muziekliefhebbers én -verzamelaars door middel van zijn uitgebreide productlijst. Kortom: Making the Music Glow brengt een mooie ode aan de hifi-fabrikant die de vacuümbuistechnologie terugbracht naar zijn ‘rechtmatige plaats’. Mét een muzikaal toppunt op vlak van geluidskwaliteit.

Hou jij er dus van om, al dan niet tijdens een luistersessie, ook nog eens een goed boek te lezen over een audiomerk dat zijn ‘muzikale strepen’ zeker en vast heeft verdient? Dan is ‘Making The Music Glow’ misschien wel iets voor jou. Meer weten? Je ontdekt hier alles over dit prachtige boek van Audio Research.

Verkooppunten van het merk audio-research