Alpha High End, een toonaangevende AV-handel waarbij hoogwaardige audio-apparatuur centraal staat, kondigt met veel enthousiasme hun Summer Show weekend aan. Tijdens het weekend van 24 en 25 juni 2023 zullen muziekliefhebbers en audiofielen de kans krijgen om de baanbrekende Naim 200 Serie te ervaren, terwijl ze ook kunnen deelnemen aan een boeiende workshop over WireWorld bekabeling. Het evenement vindt plaats bij van Alpha High End in Turnhout.

Het show weekend belooft bezoekers een onvergetelijke ervaring met doorlopende demo’s van de gloednieuwe Naim 200 Serie. Deze serie wordt beschouwd als de nieuwste mijlpaal van het gekende audiobedrijf. Alpha High End is verheugd om dit moois aan het publiek te presenteren. Van 13 uur tot 17 uur kunnen geïnteresseerden zich onderdompelen in de verfijnde geluidskwaliteit en innovatieve functies van de Naim 200 Serie.

iEar' Focal Naim

Naast de spannende demonstraties van de Naim 200 Serie op zaterdag, biedt Alpha High End op zondag 25 juni een boeiende workshop aan. Het onderwerp? Bekabeling van het merk WireWorld. Tijdens deze workshop zullen deskundige sprekers de voordelen van hoogwaardige bekabelingstechnologieën, alsook de hun impact op het luisterplezier van muziekliefhebbers, toelichten. Het evenement is een uitgelezen kans voor geïnteresseerden om hun kennis te vergroten, alsook waardevolle inzichten te krijgen in de wereld van audioverbindingen.

Het team van Alpha High End nodigt alle muziekliefhebbers en audiofielen van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Het is een uitgelezen kans om de nieuwste audiotechnologieën te ontdekken, te genieten van meeslepend geluid én te leren van experts in het veld.

Met een gevarieerd programma, inclusief demo’s van de Naim 200 Serie en een workshop over WireWorld bekabeling, zit je wellicht goed bij Alpha High End Turnhout. Afspraak in de St. Antoniusstraat 11, 2300 Turnhout.

Verkooppunten van het merk naim