In de nieuwe SS/2019 collectie brengt Bang & Olufsen een ode aan de Scandinavische zomer; dat verfrissende gevoel van vitaliteit als de bleke en koude wintermaanden plaats maken voor een helder en warm seizoen, gevuld met lange dagen en nieuw leven.

Deze gelimiteerde SS19 Collectie bevat een reeks hoogwaardige hoofdtelefoons, luidsprekers en accessoires in een nieuw, etherisch kleurenpalet dat gemakkelijk van de grond, door het bos en in de lichtblauwe lucht verdwijnt. De SS19-kleuren omvatten “Clay”, een diepe en natuurlijke kleur geïnspireerd door de aardse tonen van de Scandinavische zomer en dramatische kliffen aan de zee; “Pine”, een donkergroen dat doet denken aan de knapperige frisheid en de diepe contrasten van het Scandinavische bos; en “Sky”, een lichtblauwe tint met een koel gevoel van winderige zomermiddagen.

De exclusieve collectie bevat naast de Beoplay E6, Beoplay H9i en Beoplay A1 ook een uitzonderlijke accessoire. Een delicaat etui voor oortelefoons en een tas voor je hoofdtelefoon, gemaakt met Ria-stof uit de Kvadrat/Raf Simons-collectie. Het gebruik van kleur in Ria is geïnspireerd op pointillisme, de techniek waarmee levendige kleurvelden worden opgebouwd in precieze, individuele punten.

De lente/zomer 2019-collectie bestaat uit:

  • Beoplay E6 – Lichtgewicht in-ear draadloze oortelefoon met een rijk Bang & Olufsen-geluid en een veilige, ergonomische pasvorm voor een actieve levensstijl. Met een sterke bas en een rijk dynamisch geluid is de Beoplay E6 ontworpen om indruk te maken op de meest veeleisende muziekliefhebber. Gemaakt met duurzame materialen in een spat- en stofbestendig ontwerp. SS19-kleuren: Sky.
  • Beoplay H9i – De allerbeste, draadloze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen met een draagstijl in het oor en zachte leren kussens. Beoplay H9i combineert Active Noise Cancellation, een innovatieve aluminium touch-interface en Bang & Olufsen Signature Sound. Geen lawaai, alleen pure muziek. Tot 18 uur speeltijd. SS19-kleuren: Clay en Pine.
  • Beoplay A1 – Een echt draagbare Bluetooth-luidspreker voor muziek en oproepen. De Beoplay A1 is de ideale luidspreker voor onderweg, dankzij de prestaties die de prestaties van de categorie overtroffen en de punch-out groter zijn dan de afmetingen. Gemaakt voor mensen die echt geven om geweldig geluid en ontwerp. SS19-kleuren: Clay, Pine en Sky.
  • Accessoires – Een delicaat etui voor oortelefoons en een tas voor je hoofdtelefoon, gemaakt met Ria-stof uit de Kvadrat / Raf Simons-collectie. Het gebruik van kleur in Ria is geïnspireerd op pointillisme, de techniek waarmee levendige kleurvelden worden opgebouwd in precieze, individuele punten.

De prijzen voor de SS19 Collectie:

  • Beoplay E6: €300
  • Beoplay H9i: €500
  • Beoplay A1: €250
  • Headphone bag, Ria by Kvadrat / Raf Simons:€125
  • Earphone pouch, Ria by Kvadrat / Raf Simons: €60
Verkooppunten van het merk bang-olufsen