Bang & Olufsen Bronze Collection Beosound 1
Beosound 1 – Bronze Collection

Geïnspireerd door hedendaagse kleurentrends in architectuur en interieur lanceert Bang & Olufsen een gelimiteerde collectie van de BeoSound 1 en 2, Beoplay M5, Beoplay A9 en de meest recente Beosound Edge speakers. Het aardse aluminium brons dat warmte en tijdloze elegantie uitstraalt wordt gecombineerd met stoffen van Kvadrat in aangepaste diverse kleuren en premium notenhout.

Geïnspireerd op de architecturale en interieurtrends van het gebruik van warme kleuren en contrasterende materialen, kondigt Bang & Olufsen een limited edition collectie aan van haar populairste multiroom-luidsprekers. De Bronze Collection voegt smaakvol verleidelijke donkere, natuurlijk warme tinten, karakter en nog levendiger geluid toe aan het moderne huis.

Bang & Olufsen Bronze Collection Beosound 2
Beosound 2 – Bronze Collection

“Mensen worden aangetrokken door ruimtes en objecten, waar contrasten en details elkaar versterken. Voor de Bronze Collection-luidsprekers combineerden we de aardse aluminiumbronskleur, de belichaming van warmte en tijdloze elegantie, met op maat gemaakt meerkleurig wollen garen van Kvadrat en premium notenhout. De bronstint blijft neutraal van dag tot nacht, van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar – en behoudt zijn elegantie en pracht ongeacht trends en veranderende mode “, zeggen Bang & Olufsen architecten en ontwerpers Anne Mee Dybbroe Andersen en Anna-Sophia Brune.

De Bronze Collection verenigt de iconische en krachtige Beoplay A9-vloerspeaker, de Beoplay M5, Beosound 1 en Beosound 2 met 360-graden geluid en de geheel nieuwe Beosound Edge-luidspreker, ontworpen door Michael Anastassiades voor Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen Beoplay A9 Bronze Collection
Beoplay A9 – Bronze Collection

Voor de Bronze Collection-campagne, de in Londen gevestigde visuele artiest 30.000 fps (Thirtyandy Frames Per Second) aka. Josh Labouve, heeft zich laten inspireren door de sobere geometrische vormen van de vijf producten: cirkels, kegels, cilinders, spiralen en gebogen lijnen. “De unieke vormen van de sprekers fungeerden als basis voor het maken van de animaties, die zelf waren gebaseerd op de minimalistische geometrie die in de collectie te zien is”, zegt Josh Labouve. Het resultaat is een reeks animaties die niet alleen een abstracte interpretatie van de sculpturale vormen visualiseert, maar ook een beweging van geluid. De gloeiende, grafische contouren bewegen op een bijna hypnotiserende manier naar een creatieve soundscape gecomponeerd door Ithaca Studio, gevestigd in Brighton.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 Bronze Collection
Beoplay M5 – Bronze Collection

De aanbevolen winkelprijzen van de Limited Edition Bronze Collection is als volgt:

  • Beoplay M5: €599
  • Beosound 1: €1500
  • Beosound 2: €2000
  • Beoplay A9: €2299
  • Beosound Edge: €3250
Bang & Olufsen Beosound Edge Bronze Collection
Bang & Olufsen Beosound Edge Bronze Collection
Verkooppunten van het merk bang-olufsen