Met BeoLink SmartHome introduceert Bang & Olufsen een nieuwe, innovatieve manier om via een open, op de Cloud gebaseerde architectuur, een verbinding tot stand te brengen tussen Bang & Olufsen-producten en alle andere technologische toepassingen in huis.

Bang & Olufsen heeft 30 jaar ervaring met systeemintegratie in de analoge wereld en heeft er voortdurend aan gewerkt om design, functionaliteit en unieke gebruikerservaringen verder te verfijnen. BeoLink SmartHome introduceert deze unieke beleving in een ‘Internet of Things-wereld’ door gebruik te maken van nieuwe technologieën. Een eenvoudig op de Cloud gebaseerd systeem koppelt alle Bang & Olufsen producten aan domotica oplossingen. Eén Bang & Olufsen afstandbediening volstaat voor een totaalbeleving waarbij honderden apparaten en domoticasystemen zoals verlichting, gordijnen en alarmsystemen op een eenvoudige manier kunnen bediend worden.

BeoLink SmartHome is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk maar bovendien ook eenvoudig te installeren, te configureren en te updaten.

Internet of Things (IoT) mogelijk dankzij IFTTT
Bang & Olufsen biedt als één van de eerste audio-videobedrijven een IFTTT-kanaal aan in de wereld van het Internet of Things (IoT), waar de basis van BeoLink SmartHome ligt.

Brian Bjørn Hansen, hoofd van Bang & Olufsen System Solutions legt uit: “Dankzij IFTTT (‘If This Than That’) beschikken Bang & Olufsen-klanten over intelligente, flexibele opties voor het programmeren van hun thuissystemen en kunnen zij producten en services combineren die in eerste instantie niet met elkaar verbonden zijn. Een voorbeeld: ‘doe wanneer de zon opkomt de verlichting in de slaapkamer aan en speel muziek af van een voorgedefinieerde afspeellijst op de BeoSound 35’ of stuur een sms om alle BeoLink-producten uit te schakelen, om te voorkomen dat de kinderen tv-kijken wanneer ze eigenlijk hun huiswerk horen te doen.”

BeoLink SmartHome is verkrijgbaar bij door Bang & Olufsen goedgekeurde dealers. De aanbevolen consumentenprijs is € 1295. Ga voor een volledige lijst met dealers en installateurs naar Bang-Olufsen.com.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen