De BeoVision Eclipse Wood Edition, een variant op de best klinkende televisie ter wereld, is een ontwerp van de designer Torsten Valeur van David Lewis Designers. Hoe onderscheidt het zich? Door de handgemaakte luidsprekercover in eik die ervoor zorgt dat elegantie, warmte en geavanceerd vakmanschap wordt toegevoegd aan elk interieur. 
“Eik is een materiaal dat prachtig patineert, en door deze optie aan onze nieuwste televisie toe te voegen, versterken we onze doelstelling om mensen flexibiliteit te geven om onze producten in te passen in hun persoonlijke interieurstijl “, aldus Kresten Bjørn Krab-Bjerre, productverantwoordelijke van Bang & Olufsen. Hij verwijst naar de BeoLab 18 en de BeoLab 50 waar ook eikenhouten elementen aan de luidsprekers werden toegevoegd. De luidsprekers van Bang & Olufsen kunnen heel eenvoudig aangesloten worden op de televisie via de surround sound-decoder.
De BeoVision Elipse is zowel een muzieksysteem als een tv. Dit komt doordat ze het ontwerp en de akoestische capaciteiten van Bang & Olufsen combineren met de technologische vakkundigheid van LG Electronics op OLED-televisie-technologie. De BeoVision Eclipse kan zelfs gezien worden als een muzieksysteem op zich doordat er ook muziek kan geluisterd worden via internetradio en streamingdiensten. Zowel stereoprestaties als middenkanaal biedt het geïntegreerde en 450 watt krachtige 3-kanaals Soundcenter van de televisie.
De vloerstand van de BeoVision Eclipse maakt heel het product nog meer bijzonder. Een druk op de knop is genoeg om de televisie over de vloer te verplaatsen. Ook kan de BeoVision Eclipse op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel geplaatst worden.
Er zijn twee maten beschikbaar voor de BeoVision Eclipse Wood Edition:

  • 55-inch: €9 095,00 (adviesprijs)
  • 65-inch: €12 795,00 (adviesprijs)

De eiken luidsprekercover kan ook apart worden gekocht voor €995,00 (adviesprijs).
Vanaf april dit jaar zullen de BeoVision Eclipse Wood Edition en de aparte eiken luidsprekercover te koop zijn in de Bang & Olufsen-winkels. De aluminium en stoffen covers voor de BeoVision Eclipse zijn al te koop in de Bang & Olufsen-winkels.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen