70 jaar aan puur, muzikaal luistergenot. Dat laat de Franse fabrikant van speakers niet zomaar voorbij gaan. Ter ere van hun 70ste verjaardag zetten ze een actieve bolvormige luidspreker ‘in the picture’. Maak kennis met de PEARL PELEGRINA. Een tricoaxiale luidspreker met een wel heel erg fraai uiterlijk dat te verkrijgen zal zijn in een beperkte oplage van slechts 70 paren.

Een echt ‘hi-fi masterpiece’. Dat lijkt ons de beste omschrijving te zijn voor dit model. Net zoals de SPHERE, zal ook de PEARL PELEGRINA de meest veeleisende muziekliefhebbers tevreden weten te stellen. Aldus Cabasse.

De PEARL PELEGRINA is ideaal voor bijvoorbeeld audiofielen die de zuiverste geluiden willen, gemakkelijke toegang tot ‘gedematerialiseerde digitale muziek’ en de nieuwste technologische innovaties. Zodanig dat het realisme en plezier van geluid tot bij jou in de huiskamer gebracht kan worden. Elke dag opnieuw. En laat ons eerlijk zijn: het opmerkelijk leuke design integreert naadloos in vrijwel elk interieur. Het oog wil immers ook wat.

“To celebrate its 70th anniversary, Cabasse has launched a new connected hi-fi Masterpiece. The quintessence of its acoustic know-how and its latest connected technologies: the PEARL PELEGRINA.”

Voor moest je het je trouwens afvragen, de naam van ‘PEARL PELEGRINA’ is afgeleid van een bijzondere 55-karaats parel die begin jaren ‘30 werd ontdekt. Deze wordt ook wel eens ‘de onvergelijkbare’ genoemd. Elk duo van speakers zal een genummerd plaatje bevatten met daarop het ‘volgnummer’. Een belangstellende heeft de keuze tussen een witte of zwarte afwerking.

Je zal wel aardig moeten graaien in je portefeuille want het Franse Cabasse geeft een adviesprijs op van niet minder dan 25.000 euro. Nieuwsgierig naar alle verdere details over deze speakers van topniveau? Je leest er hier alles over.

Kan je er niet genoeg van krijgen? Dan kunnen we absoluut aanraden om onderstaande filmpje eens te bekijken. Echt wel de moeite waard!

Verkooppunten van het merk cabasse