Loewe, het gerenommeerde bedrijf dat eerder dit jaar nog in de prijzen ‘viel’ met maar liefst 10 iF Design Awards en 6 Red Dot Awards, kondigt de beschikbaarheid aan van de recent ontwikkelde bild i-productlijn. Hierbij stond flexibiliteit, bedieningsgemak en ‘slim zijn’ op nummer 1. Niet alleen de OLED-modellen bild i.65 dr+, bild i.55 dr+ en bild i.48 dr+ maar ook de klang bar i (soundbar) zijn ontworpen om een doelgroep aan te spreken die geen compromissen sluit op het gebied van design én kwaliteit. Aldus Loewe.

Zo wordt er bijvoorbeeld voor alle bild i-modellen ‘beroep gedaan’ op een gloednieuwe displaytechnologie en eersteklas hardware. Een adembenemende beeldkwaliteit, intuïtieve bediening, de nieuwste OLED-technologie en extra slimme functies incluis.

Om even terug te komen op die adembenemende beeldkwaliteit waar Loewe over praat, daar zorgen de eersteklas 4K OLED-panelen van de nieuwste generatie voor. Weliswaar in de formaten 65, 55 en 48 inch. Dit hebben de ontwerpers gecombineerd met het nieuwe SL7-chassis, de krachtige NT7-processor en recente Loewe os7-software. Met die laatste krijg je overigens supersnelle toegang tot alle huidige en native geïntegreerde streamingdiensten waaronder Netflix, YouTube of Amazon Prime.

“Het geheel nieuwe en exclusieve SL7-chassis biedt de hoogste prestaties en talrijke aansluitingen, b.v. vier HDMI-ingangen met functies zoals eARC, HFR, ALLM en vier USB-poorten.”

Maar natuurlijk: wie beeld zegt, zegt vaak ook geluid. Met de lancering van Loewe’s bild i wordt een ‘onzichtbare sound’ de ruimte ingestuurd. De geluidsgolven die worden voortgebracht van belevingsproducten zijn meestal niet waar te nemen met het blote oog, maar ‘onzichtbaar’ wordt hier in deze context anders bedoeld. Zo zijn de modellen uitgerust met twee verborgen geïntegreerde luidsprekers die een totaal muziekvermogen van 40 Watt genereren. Voor een naar eigen zeggen onzichtbaar maar perfect hoorbaar geluid.

Om je helemaal onder te dompelen bij het kijken naar jouw favoriete films, series, … kan je trouwens genieten van Dolby Vision™ en Dolby Atmos™. Op voorwaarde dat de afgespeelde content hierop afgestemd is.

Is die 40 Watt niet voldoende voor jou? Dan kan je kiezen voor een optionele Loewe klang bar i met niet minder dan 8 krachtige drivers die een indrukwekkend ‘muziekvermogen’ hebben van 80 Watt. Deze soundbar past discreet in de onderkant en het achterpaneel van het scherm. Zo wordt het elegante design van de televisie benadrukt. De Loewe bild i is optioneel verkrijgbaar met de Loewe klang bar i als set. Als alternatief kan de Loewe klang bar i ook altijd achteraf worden ingebouwd.

Loewe laat weten dat de bild i.65 dr+, bild i.55 dr+ en bild i.48 binnenkort verkrijgbaar zullen zijn voor een adviesprijs van respectievelijk 3.699 euro, 2.999 euro en 2.699 euro. Heb je nog 299 euro extra? Dan ben je in de mogelijkheid om meteen ook de klang bar i mee in huis te halen. De Loewe floor2ceiling stand is te bestellen voor 899 euro. De Loewe floor stand flex zal over de toonbank gaan voor 649 euro.

Verkooppunten van het merk loewe