Chord Company heeft een nieuwe EPIC USB kabel gelanceerd. Deze met de hand geconfectioneerde kabel zorgt ervoor dat hoogwaardige digitale signalen zuiver en onaangetast worden getransporteerd tussen muziek streamers, USB dac’s en andere hoogwaardige digitale componenten.

De kabelspecialist uit Wiltshire, die al sinds 1985 met de hand kabels fabriceert heeft zijn jarenlange kennis gebruikt bij de ontwikkeling van de nieuwe EPIC USB. Een groot gedeelte van het ontwerp komt overeen met de recent geïntroduceerde Signature ARAY USB kabel (€ 990); hierdoor liggen de prestaties van de nieuwe EPIC USB kabel fractioneel achter die van de duurdere Signature USB kabel.

Het hybride ontwerp, met aandacht voor de meest belangrijke elementen voor het kabelontwerp resulteert in een prestatieniveau dat normaal alleen geassocieerd wordt met veel duurdere USB kabels. Net als elke andere Chord Company kabel profiteert deze kabel van de kwalitatieve afscherming die kenmerkend is voor de producten van The Chord Company.

Chord Company EPIC USB kabel

De kabel maakt gebruik van Verzilverde Koperen aders van Britse makelij met zeer lage weerstand, daarnaast beschikt de kabel over de nieuwe Ohmic connectoren zoals tevens gebruikt op de Signature USB kabel.

De exclusieve Tuned Aray techniek ontwikkeld door The Chord Company is ook terug te vinden op de nieuwe EPIC USB, dit zorgt voor maximale prestaties en brengt daarmee een kabel met zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

EPIC USB is verkrijgbaar voor €530 voor 1 meter lengte, langere lengtes tot een maximum van 5 meter zijn verkrijgbaar tegen meerprijs.

Demonstratiekabels zijn verkrijgbaar via uw lokale Chord dealer.

EPIC USB wordt aangeboden met levenslange garantie, dit is inclusief defecte materialen en arbeidstechnieken maar exclusief normale slijtage, het niet opvolgen van gebruiksinstructies of ongeautoriseerde reparaties of modificaties.

Verkooppunten van het merk chord-company