Dan Clark Audio, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige hoofdtelefoons, heeft een nieuwe elektrostatische hoofdtelefoon uitgebracht: ontdek de CORINA Reference. Dit nieuwe vlaggenschipmodel belooft een indrukwekkende geluidsweergave en heeft enkele opvallende nieuwe functies. Benieuwd?

Dan Clark Audio CORINA ReferenceDe Corina Reference is uitgerust met 88 mm drivers die voorzien zijn van een nieuw spansysteem dat zorgt voor een meer consistente membraanspanning en uniformiteit. Hierdoor wordt een breder geluidsbeeld gecreëerd met een dieper laagfundament en een vloeiender, rijker middenbereik. Daarnaast is de eigen bedrijfstechnologie van Dan Clark Audio, het Acoustic Metamaterial Tuning System, voor het eerst toegepast in een elektrostatisch ontwerp. Dit zorgt voor een nog betere afstemming van de geluidsweergave.

“CORINA is a bold new take on electrostatic headphones. Featuring DCA’s patent-pending Acoustic Metamaterial Tuning System (AMTS), CORINA sets a new standard in delivering electrostatic resolution with a natural tone.”

Het ontwerp van de CORINA Reference is geïnspireerd op de huidige topproducten van Dan Clark Audio, met name het magnetostatische model Expanse. Het gebruik van een titanium hoofdband en vernieuwde oorkussens zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon comfortabel is om langere tijd te dragen zonder vermoeiend aan te voelen.

Hoewel de prijs voor de Benelux nog bekend gemaakt moet worden, zal deze naar verwachting bestaan uit vier cijfers. De Corina Reference is beschikbaar voor levering rond eind maart 2023. Met deze nieuwe hoofdtelefoon brengt Dan Clark Audio een indrukwekkend nieuw product op de markt voor audiofielen die op zoek zijn naar de best mogelijke geluidsweergave.

Nieuwsgierig naar alle verdere details? De productpagina is ‘your way to go’.

Verkooppunten van het merk dan-clark-audio