Vanaf nu is het ook mogelijk om Amazon Echo- en Google Home-luidsprekers ergens te plaatsen waar zich geen stopcontact bevindt (denk maar aan de tuin op zomerse dagen) dankzij de nieuwe draagbare batterijaccessoires van i-box.

i-box heeft vijf nieuwe draagbare apparaten geïntroduceerd waarmee Amazon Echo (2e generatie), Echo Dot (3e generatie), Echo Spot en de Google Home Mini zonder netspanning kunnen worden gebruikt.

De draagbare batterijbasis i-box Run werkt met de nieuwste Amazon Echo Dot en biedt 12 uur ongebonden gebruik. De grotere i-box Release is vergelijkbaar, maar biedt in plaats daarvan slechts acht uur en biedt 12-watt stereoluidsprekers en een passieve bas-radiator, naast een 3,5 mm-ingang.

The Move is de Google-variant van de Run, die fungeert als batterijbasis voor de Home Mini en die 12 uur lang meegaat.

The Surge geeft de Echo (2e gen) acht uur aan weergave, terwijl de Vault hetzelfde doet voor de Echo Spot en voegt ook 12 watt luidsprekers en een basradiator toe voor een audioboost.

Alle vijf de accessoires beschikken ook over een USB-poort om onderweg andere apparaten op te laden.

The Vault, Release en Surge zijn momenteel al beschikbaar op Amazon, voor The Run en The Move moeten we iets langer wachten: deze zullen beschikbaar zijn aan het einde van de maand.