Het Deense Bang & Olufsen heeft de handen in elkaar geslagen met het Amerikaanse Cisco om een draadloze hoofdtelefoon in de markt te zetten. Meer bepaald de Bang & Olufsen Cisco 980. Een exemplaar dat qua uiterlijk alvast luxueus oogt, net zoals we dat gewoon zijn van het gekende audio- en lifestylemerk B&O. Het model is niet alleen bedoeld voor privé-gebruik maar ook voor zakelijke aangelegenheden. Met de ‘inburgering’ van hybride werkvormen is natuurlijk een hoogwaardige én multifunctionele headset onontbeerlijk.

Bang & Olufsen Cisco 980

‘On the go’ genieten van je favoriete muziek? Zonder al te veel last te hebben van achtergrondgeluiden? Dan is de hagelnieuwe Bang & Olufsen Cisco 980 misschien wel het overwegen waard. Hierbij wordt een ‘trio gevormd’ tussen een tijdloos design, ongeëvenaard vakmanschap én krachtig geluid. Maar hier worden nog enkele handige extra’s aan toegevoegd wat ervoor zorgt dat de B&O Cisco 980 daarnaast nog eens perfect is om te gebruiken in werkomgevingen.

Lees ook


Bang & Olufsen Beosound Explore reviewBang & Olufsen Beosound Explore: Review

 


 

“Today, customers want a product they can use at home, at work or in transition – and look and feel good when using it.”

Nieuwsgierig naar enkele eigenschappen die de Bang & Olufsen Cisco 980 erg kenmerken? Hieronder een kort overzicht.

  • Allereerst mag je rekenen op Bluetooth 5.1, integraties met Webex, gesproken aanwijzingen en handige bedieningselementen op het oor. Hiermee kan jij als eindgebruiker eenvoudig oproepen dempen, beantwoorden of beëindigen. Inclusief de toonaangevende connectiviteit.
  • Als ‘tweede in rij’: een kristalheldere communicatie. Hoe hiervoor wordt gezorgd? Met de bundelvormende microfoonarrays die een virtuele boomarm creëren worden gesprekken, vergaderingen of gewoon video- en muziekervaringen in het algemeen nog aangenamer. Er wordt ook ondersteuning geboden voor adaptieve ruisonderdrukking. Je zal het gevoel krijgen dat je er zelf bij was. Met dank aan het rijke en realistische geluid.
  • We hadden het eerder al gezegd: comfort en een tijdloos design zijn toef. De Bang & Olufsen Cisco 980 is gemaakt van een lichtgewicht structuur die zorgvuldig is ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen. Zo wordt er een stabiele en duurzame pasvorm gerealiseerd. Perfect voor dagelijks gebruik.

Nieuwsgierig naar al het moois dat de Bang & Olufsen Cisco 980 nog meer in petto heeft? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje waarin Kristian Teär, CEO van Bang & Olufsen, spreekt met Snorre over hoe de samenwerking tussen B&O enerzijds en Cisco anderzijds tot stand is gekomen. Zeker de moeite waard om te bekijken.

Naar verwachting zal de Bang & Olufsen Cisco 980 verkrijgbaar worden vanaf begin 2022. Het is nog niet duidelijk wat de adviesprijs zal worden voor de Benelux.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen