Q Acoustics, de Britse fabrikant van speakers, onthult drie spiksplinternieuwe modellen die ze zullen toevoegen aan hun welbekende Concept serie. Hier mogen we het Concept 30 monitormodel onder verstaan, gecombineerd met de Concept 50 vloerstaander en Concept 90 center. In een filmpje dat ze enkele dagen geleden op hun YouTube-kanaal hebben gepost, doen ze deze 3 beloftevolle modellen uit de doeken. 

De Concept-serie is naar eigen zeggen het hoogtepunt van alle technologische vooruitgang en innovaties die het bedrijf de afgelopen 15 jaar heeft bereikt. Het gaat volgens hen veel verder dan alles wat Q Acoustics eerder heeft bereikt. Ze zijn er rotsvast van overtuigd dat deze luidsprekers een niveau van geluidsprestaties zal bieden dat voorheen onmogelijk werd geacht in deze prijscategorie. Aldus Q Acoustics.

Q Acoustics Concept

Als eerste zullen we de Concept 30 en Concept 50 wat verder onder de loep nemen. Deze garanderen respectievelijk echte high-end audio-prestaties en een nóg dieper geluidsbeeld. Dat belooft alvast heel veel moois te worden.

“The Concept series adopts some of the most advanced and innovative technologies to deliver pure audio excellence and a sensational sound stage.”

In deze modellen worden akoestische technologieën en ontwerpelementen uit hun vlaggenschepen gebruikt. Meer bepaald de Concept 300 en Concept 500. Maar tegelijkertijd worden ook nieuwe audio-innovaties geïntroduceerd. Hierbij staan de ‘Gelcore-behuizing’ en Point-2-Point interne versteviging centraal.

En dan als volgende: de Concept 90. Een beetje het ‘hart’ van een complete Concept 5.1 thuisbioscoop. Dit is vanaf heden tevens hun meest krachtige centerspeaker tot nu toe. Deze luidspreker zou in staat zijn om verbazingwekkend dynamische én ultra-heldere dialogen af te leveren. Zelf noemen ze het de ster van hun Concept home cinema-assortiment.

Q Acoustics Concept 90

De drie exemplaren zijn verkrijgbaar in een zwarte, grijze en witte afwerking. Er wordt verwacht dat de nieuwe Concept 30, Concept 50 en Concept 90 in de loop van deze maand beschikbaar zal worden.

Was jij nog niet zo bekend met de Concept productlijn? Of wil jij gewoon meer ontdekken over de 3 bovengenoemde exemplaren? Dan is een bezoekje aan de website van Q Acoustics echt wel de moeite waard.

Verkooppunten van het merk q-acoustics