Poulissen Audio Video Center, een toonaangevende AV-winkel die gelegen is in het pittoreske Roermond, heeft wederom een erg interessante inruilactie ‘op poten’ gezet. Hierdoor krijgen klanten de kans krijgen om hun oude hifi-apparatuur in te ruilen voor de nieuwste modellen, tegen een mooie korting. Hartstikke mooi!

Gedurende de actieperiode worden klanten in de mogelijkheid gesteld om hun oude apparatuur mee te nemen naar de winkel. Hier kunnen ze kiezen uit een breed scala aan gloednieuwe producten die perfect aansluiten bij hun behoeften en wensen. Poulissen Audio Video Center biedt een gegarandeerde en mooie inruilkorting op de uitgekozen producten. Dit betekent dat luisteraars niet alleen genieten van de nieuwste en beste audio-apparatuur, maar ook van een aantrekkelijke prijs. Twee vliegen in één klap.

Poulissen Audio Video Center inruilactie

Een ander voordeel van deze inruilactie: duurzaamheid. Het is overduidelijk dat het team van Poulissen Audio Video Center een erg mooie inspanning levert om hier op in te zetten. Zo zorgt de gespecialiseerde AV-handel, met een passie voor muziek, voor een goed en duurzaam hergebruik dan wel recycling van de ingeleverde producten. Jouw audio-ervaring upgraden en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Het kan dankzij Poulissen Audio Video Center.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe luidsprekers, versterkers, platenspelers of andere hifi-producten: Poulissen Audio Video Center heeft alles wat je nodig hebt om het geluid naar een hoger niveau te tillen. Als klant kan je, in alle rust, de sfeervolle belevingsproducten ervaren in één van de vele luisterruimtes. Perfect om de juiste geluidsapparatuur te testen. De specialisten van Poulissen Audio Video Center staan voor je klaar met een professioneel advies.

De inruilactie loopt van 9 maart tot en met 1 april 2023. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga gerust eens een kijkje in hun ruim opgezette winkel en ontdek wat voor moois Poulissen jou te bieden heeft. De actie geldt niet voor reeds afgeprijsde producten en het volledige Bang & Olufsen assortiment. Klaar voor een bezoek? Afspraak in de Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond.

Verkooppunten van het merk devialet