PrimaLuna, de producent van hoogwaardige audio-apparatuur, heeft hun fraaie portfolio verder uitgebreid met een nieuwe telg: ontdek de EVO 100 Tube Phono Preamplifier. Dit apparaat is het nieuwste lid binnen het PrimaLuna-segment.

De ontwerpers van PrimaLuna hebben een lange geschiedenis in de high-end audio industrie en hebben met de introductie van eerdere producten al bewezen dat zij een reeks van betaalbare, doch elegante audio-apparaten kunnen leveren die gemakkelijk kunnen concurreren met de duurste merken op de markt.

De EVO 100 Tube Phono Preamplifier is ontworpen met het oog op een eenvoudige bediening en hoge geluidskwaliteit. Het apparaat beschikt over één ingang voor het aansluiten van een draaitafel en is compatibel met zowel MM- als MC-elementen.

“The starting point in designing this model was: to keep the controls and features as specific as possible – no special features for only a select number of users.”

Het apparaat is met de hand gemaakt en voorzien van hoogwaardige componenten zoals keramische ‘tube sockets’, Nichicon- en DuRoch-condensatoren alsook een 5AR4 tube-rectifier-circuitry. De behuizing van de EVO 100 is gemaakt van zwaar staal en volledig geventileerd voor optimale koeling. Bovendien beschikt de EVO 100 over een SoftStart-circuit en een PTP-circuit ter bescherming van gevoelige onderdelen.

Een handgemaakte constructie van een zwaar, volledig geventileerd stalen chassis met vijf lagen afwerking waarbij elke laag met de hand geschuurd en gepolijst is? Daar mag je op rekenen. Een nauwkeurige afwerking wordt gecombineerd met vakmanschap.

PrimaLuna hoopt dat de EVO 100 Tube Phono Preamplifier zowel nieuwe als bestaande klanten zal aanspreken. Het bedrijf laat alvast weten dat ze ernaar uitkijken om hun productgamma, toekomstgewijs, verder uit te breiden. Het apparaat is ondertussen al verkrijgbaar. Nieuwsgierig naar alle verdere details? Je ontdekt er alles over op de productpagina.

Verkooppunten van het merk prima-luna