Elipson heeft hun assortiment verder uitgebreid met de W35 Xi. Deze bolvormige draadloze luidspreker vertegenwoordigt een nieuwe standaard. Niet alleen op vlak van geluidskwaliteit maar ook qua connectiviteit (vandaar de ‘titel’: Connected speaker).

Elipson wind er geen doekjes om: de W35 Xi Connected speaker staat garant voor een ‘sound (r)evolution’. Een ongeëvenaarde luisterervaring wordt gecombineerd met heel wat mogelijkheden als het gaat om connectiviteit. Er wordt ondersteuning geboden voor Chromecast en AirPlay 2. Dit model is ontworpen voor de veeleisende muziekliefhebber die geen compromis wil sluiten op het gebied van geluidskwaliteit en connectiviteit.

“The W35 Xi speaker delivers an exceptional stereo sound experience thanks to its arrangement of speakers and tweeters on each side.”

Het audiomerk kadert dit als een uitzonderlijke creatie, ontworpen én geproduceerd op basis van Frans vakmanschap. Er is gebruik gemaakt van eersteklas materialen waardoor een tijdloze esthetiek en onwrikbare duurzaamheid gegarandeerd zijn. Elk detail is met de nodige zorg ontworpen. De luidspreker is niet alleen een lust voor het oor is, maar ook een aanwinst voor elke (luister)ruimte.

Kortom: ben je op zoek is naar een draadloze speaker die kan zorgen voor een ongeëvenaarde luisterervaring? Dan is de Elipson W35 Xi misschien wel het perfecte model. Deze telg verlegt de grenzen van wat mogelijk is op vlak van high-end connected speakers.

Om het plaatje compleet te maken, heeft Elipson een uitgebreid assortiment van accessoires voor deze W35 Xi. Van (tripod) stands tot wand- en plafondbevestigingen. Plaatsingsmogelijkheden genoeg!

Verkooppunten van het merk elipson