Het team van Chord Electronics is verheugd om aan te kondigen dat er een belangrijke firmware-update beschikbaar is voor eigenaars van een Poly. Versie 3.2.4 is een feit.

Mocht je minder bekend zijn met de Chord Electronics Poly, dit is een een revolutionaire muziekstreamer, de eerste in zijn soort ter wereld. In combinatie met de Mojo/Mojo 2 stelt het je in staat om te genieten van muziek die gestreamd wordt vanaf een verbonden apparaat. Belangrijk om te vermelden: je kan als luisteraar profiteren van de best mogelijke geluidskwaliteit. Of je nu thuis of onderweg bent.

“Poly directly connects to Mojo 2/Mojo’s award-winning audio processing (DAC) technology dramatically improving the audio quality of streamed music.”

Om jouw luisterervaring te optimaliseren, is de v3.2.4-upgrade beschikbaar. Deze update is cruciaal omdat het je Poly naar een volledig nieuwe server migreert. Dit is essentieel. Zo zal jouw apparaat ook in de toekomst soepel blijven werken.

Om dit te bewerkstelligen: zorg ervoor dat je de laatste versie van Gofigure hebt bijgewerkt voordat je de firmware-update voor Poly inschakelt. Voor Android is dat v1.2.133, bij iOS is dat v2.12. Als je verdere hulp nodig hebt tijdens het bijwerken van dit apparaat, dan heeft Chord Electronics een handige Poly FAQ-pagina ingericht waarbij je stapsgewijs instructies zal vinden. Voor eventuele vragen over deze update of als je problemen ondervindt, neem gerust contact op via support@chordelectronics.co.uk.

Klaar om ‘on the go’ te genieten van jouw favoriete muziek in de beste kwaliteit met onder andere deze Poly – in combinatie met de Mojo/Mojo 2? Ga gerust eens langs bij een gespecialiseerde vakhandel in jouw buurt en laat je adviseren.

Verkooppunten van het merk chord-electronics