Lumin, het gekende audiomerk dat vooral gekend is van hun streamers, komt op de markt met een nieuwe IR-afstandsbediening. Omdat er veel vraag was van klanten om naast de app ook nog een alternatief te voorzien om hun audiofiele apparaten te bedienen. Met de komst van hun Infrared control package wil Lumin daar dus graag een antwoord op bieden.

“Infrared control package: an alternative type of remote control for all LUMIN models.”

Waarom ze nu deze nagelnieuwe infrarood afstandsbediening toevoegen aan hun portfolio? Na de introductie van hun beloftevolle en succesvolle Leedh Processing technologie voor alle LUMIN-modellen werd de gerenommeerde audiofabrikant overspoelt met reacties over hoe gemakkelijk het zou zijn als Lumin een op de proppen zou komen met een handige afstandsbediening.

Je kent het ‘probleem’ misschien wel. Als je graag de instellingen van je Lumin apparaat wil aanpassen, dan zal je als snel je smartphone of tablet bij de hand nemen om bijvoorbeeld het volume te wijzigen. Maar vooraleer dat je je toegang krijgt tot de app, zal je eerst nog het apparaat moeten ontgrendelen om vervolgens de app te openen en verbinding te maken met het desbetreffende toestel.

Met de komst van deze IR-afstandsbediening is dat dus verleden tijd. Dankzij het Infrared control package beschik je nu dus over fysieke knoppen zodat de bediening nog eenvoudiger en sneller kan gebeuren, muziekgenot gegarandeerd! Voor alle duidelijkheid: je blijft wel nog steeds in de mogelijkheid om je Lumin toestel te bedienen vanop je smart device.

Wil je graag alles weten over dit exclusieve Lumin IR control package? Surf dan zeker eens naar hun website voor alle gedetailleerde informatie.

Verkooppunten van het merk lumin