Master & Dynamic heeft een nieuwe hoofdtelefoon op de markt gebracht: de MW50+. Deze zijn bedoeld voor zowel on- als over-ear. Beide? Jawel! Bij de oortelefoon zitten twee verschillende paar oorkussens, een over-ear en een on-ear, die verwisseld kunnen worden. Zo kan de gebruiker zelf kiezen wat hij liever heeft.

MW50+Er werd gebruikt gemaakt van exclusieve koeienhuid van hoge kwaliteit op de buitenzijde van de hoofdband en oorschelpaccenten en zacht lamsvel op de binnenkant van de hoofdband en oorkussens. Het maakt ook gebruik van het beste in zijn klasse (3x industriegemiddelde) Bluetooth-signaalbereik (Bluetooth 4.1 met aptX ™ audio), heeft een 16 uur oplaadbare batterij en zorgt voor hun kenmerkend rijk en warm geluid.

De exclusieve 40 mm drivers gebruiken Beryllium voor een superieure akoestiek en de omnid-directionele dubbele microfoons die geluidsisolerend werken zorgen voor een superieure helderheid. Dankzij de aluminium antenne zou deze hoofdtelefoon het beste signaalbereik in zijn klasse moeten hebben.

De MW50+ zal in drie verschillende versies verkrijgbaar zijn vanaf midden mei voor een prijs van €399: Silver Metal / Black Leather, Silver Metal / Brown Leather en Black Metal / Black Leather. Bij de hoofdtelefoon wordt ook een 3,5 mm-kabel meegeleverd.

Verkooppunten van het merk master-dynamic